Ο αλλιώτικος νόμος της Ινδίας: Γυναίκα δέρνει αλύπητα δεμένο άντρα [video]

Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι εκείνες οι περιοχές της Ασίας που ξεκινούν από τη Μέση Ανατολή και φτάνουν ως και την Ινδία είναι σφόδρα φαλλοκρατικές και ότι οι…

άντρες τυγχάνουν της ασυλίας του κράτους και του νόμου, αλλά τουλάχιστον στην Ινδία αυτό δεν ισχύει. Απλώς κι εκεί ασπάζονται έναν διαφορετικό νόμο τιμωρίας. Μια τακτική που θυμίζει την Ελλάδα του 1960 και του 1970 με το νόμο 4000 που διαπόμπευαν τους τεντιμπόιδες.

Σε ένα χωριό της Καλκούτας είχαν συνεχόμενα κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης και το χωριό δεν άργησε να βρει και να καταδώσει τον ένοχο. Η παράδοση επιβάλλει τέτοιου είδους εγκληματίες να δένονται σε ένα κεντρικό σημείο, όπου μαζεύονται οι κάτοικοι της περιοχής και παρακολουθούν την πρώτη φάση της τιμωρίας του. Για τον προκείμενο κατηγορούμενο η τιμωρία περιελάμβανε ένα μπερντάκι από μία από τα θύματα του.

Με ένα ξύλο στο χέρι τον κοπανούσε αλύπητα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ήρθε κι ένας άντρας να του ρίξει μια μπουνιά. Όλο το χωριό κοιτούσε λες και έβλεπε περιπλανώμενο θίασο, με μερικά πιτσιρίκια να βουρτσίζουν τα δόντια τους βλέποντας το θέαμα. Όταν τέλειωσε το μαρτύριο, η αστυνομία τον μάζεψε και τον έσυρε μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

loading...