Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ… 5 ΑΝΙΨΙΑ – Σχεδόν 30.000 έξτρα δημόσιοι υπάλληλοι σε εποχές ΣΥΡΙΖΑ


Δεν είναι μόνο οι φόροι που έχουν εκτιναχθεί στα ύψη τους τελευταίους μήνες, προκειμένου η χώρα να περάσει την αξιολόγηση και να πάρει από τους θεσμούς το «πράσινο φως» για την επόμενη δόση. Ρεκόρ προσλήψεων έχει υπάρξει στο Δημόσιο με τη «βούλα» του ΣΥΡΙΖΑ, που μέχρι να έρθει στα πράγματα καταδίκαζε τις επί χρόνια παρόμοιες πρακτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι φόροι των 700 εκατομμυρίων ευρώ από καύσιμα, καφέ, τσιγάρα και ποτά θα πάνε στις προσλήψεις 27.700 δημόσιων υπαλλήλων, με 1.756 συμβασιούχους να μονιμοποιούνται από το παράθυρο. Μάλιστα, περισσότερα από 2,000 κομματικά στελέχη αμείβονται με παραπάνω από 2.500 ευρώ μηνιαίως!Τον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των εργαζομένων στο Δημόσιο δείχνει κι η πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για την απασχόληση, αφού στο Β τρίμηνο του 2016 σε σχέση με αυτό του 2015, οι δημόσιοι υπάλληλοι αυξήθηκαν από 304.900 σε 332.600!Οικογενειακή υπόθεση
«Έλα στον θείο για να διοριστείς» φαίνεται πως είναι η τακτική που ακολουθεί ένας από τους πιο προβεβλημένους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που σε κάθε πόστο που αναλαμβάνει φέρνει μαζί και τα ανίψια του, ή φροντίζει για την αποκατάστασή τους, ακόμη κι αν έχουν… απολυτήριο λυκείου!

Στο πλευρό του σημερινού υπουργού Ναυτιλίας, βρίσκεται πάντα ως αποσπασμένη, η σύζυγός του Ελένη Κωτσοπούλου, που κανονικά έχει μόνιμη θέση στο Ινστιτούτο Ερευνών «Δημόκριτος».

3 σχόλια :