Το Δημόσιο σύστημα υγείας στην αρχαία Ελλάδα

Η Ελληνική πόλη κράτος μεταξύ των άλλων διευκολύνσεων που παρείχε στο σώμα των πολιτών συμπεριλαμβάνονταν και η δωρεάν παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Δημόσιοι γιατροί αμείβονταν από τις τοπικές κυβερνήσεις συνήθως σε ετήσια βάση με σκοπό να προσφέρουν τις απαιτούμενες ιατρικές θεραπείες στους κατά περίπτωση ασθενείς.

Η παροχή της δημόσιας ιατρικής πρόνοιας θεωρούνταν ως κάτι δεδομένο για τους νομοθέτες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο πως οφείλεται στο νομοθετικό έργο του Σόλωνα, γεγονός που συνηγορεί στην αρχαιότερη θέσπιση του θεσμού. Οι γιατροί αναφέρονται από τον Όμηρο ως ειδική κατηγορία ανθρώπων (Homer, Odyssey, xvii,382-384) ενώ στον Πλάτωνα κατατάσσονται στην πεζή κατηγορία των τεχνιτών (Plato, Gorgias,445b).

Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης διασώζει μία διαταγή του νομοθέτη Χάροντα ο οποίος είχε διατάξει όλοι
ανεξαιρέτως οι ιδιώτες να δέχονται τις φροντίδες γιατρού αμειβομένου με δημόσια έξοδα (Diodorus Siculus, xii.13). Για την περίπτωση της Αθήνας των κλασσικών χρόνων έμμεση πληροφόρηση παρέχεται από τα έργα του Αριστοφάνη.
Ο Δικαιόπολης στην κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνείς» παροτρύνει τον φτωχό και τυφλό αγρότη να επισκεφτεί τον διάσημο χειρούργο Πίτταλο ( Aristophanes, Acharnians 1027-1032) ενώ στο έργο «Σφήκες» είναι ο μισολιπόθυμος Λάμαχος που ζητάει έναν δημόσιο χειρουργό (Aristophanes, Wasps 1432). Σχολιαστές αναφέρουν πως ο «δημόσιος χειρούργος» εκλέγονταν με δημόσιες μεθόδους και πρόσφερε ιατρικές υπηρεσίες χωρίς πληρωμή (Suidas s.v, Scholiast ad Aristoph. Acharn. 1030).
H αναφορά στην ειδική αυτή κατηγορία γιατρών γίνονταν με τους ακόλουθους όρους : Ο δημόσιος ιατρός, ο δημοσιεύων ιατρός, ο δημοσιεύων, ο ιατρός. Στους Ρωμαϊκούς χρόνους γίνονται γνωστοί με την ορολογία «αρχίατροι».
Ο ετήσιος μισθός ενός δημόσιου ιατρού στις πόλεις της Κλασσικής Ελλάδος πρέπει να κυμαίνονταν περίπου στις 500 δραχμές, στους επόμενους αιώνες η αμοιβή τους αυξήθηκε σε αστρονομικές πληρωμές π.χ ο Ασκληπιάδης από την Πέργη τον 2ο π.Χ αιώνα λάμβανε 1000 δραχμές από την αιγιακή πόλη της Σελεύκειας στην Παμφυλία. Σε αρκετές περιπτώσεις οι δημόσιοι γιατροί δημιουργούσαν περιουσίες όπως ο γιατρός των Δελφών Φίλιστος ο οποίος πρόσφερε τον 3ο π.Χ αιώνα ως δωρεά στην γενέτειρα του Κω το ποσό των 4.000 δραχμών για την κάλυψη στρατιωτικών δαπανών.


Χειρουργικά εργαλεία των αρχαίων Ελλήνων

Αρχικά το «Ιατρείον» τους πρέπει να ήταν ένα μικρό δωμάτιο με ιδιωτικό εξοπλισμό, στην εποχή του Γαληνού (2ος μ.Χ αιώνας) όμως τα απλά δωμάτιο είχαν μετατραπεί σε μεγάλα κτήρια εξοπλισμένα από κρατικά κονδύλια. Οι γιατροί, μέχρι την δημιουργία των μεγάλων νοσοκομείων (κυρίως στρατιωτικών) επισκέπτονταν τους ασθενείς στο σπίτι.

Αυτοί που καλούνταν να επιλέξουν ιατρούς στις δημόσιες θέσεις της πόλης τους δεν ήταν άλλοι από τους κατοίκους μέσω άμεσης ψηφοφορίας. Ο υποψήφιος ιατρός δεν είχε παρά να πείσει τους ψηφοφόρους για τα μοναδικά χαρίσματα του και τις εξαιρετικές του ικανότητες. Αυτό όμως δεν σήμαινε πως ο εκλεγμένος ιατρός θα ήταν και ο πιο άριστος ή καλύτερος από ιδιωτικούς γιατρούς. Σύμφωνα με τον Πλάτωνα οι υποψήφιοι γιατροί για τα δημόσια αξιώματα έπρεπε πριν τις εκλογές να δικαιολογήσουν με το καλύτερο τρόπο την υποψηφιότητά τους προκειμένου να εκλεγούν (Plato,Gorgias, 514d) ενώ σε άλλο σημείο του έργου ο Σωκράτης έχοντας επισημάνει τον ενδεχόμενο κίνδυνο από μία τέτοια υποκειμενική εκλογή υποστηρίζει πως ακόμα και ένας νομικός με την κατάλληλη ομιλία μπορούσε να εκλεγεί στο αξίωμα αυτό (Plato, Gorgias, 456b).

Σε κάθε περίπτωση όμως οι ψηφοφόροι γνώριζαν πως σε αυτούς πέφτει η ευθύνη της εκλογής του κάτι που δεν το αφήνει ασχολίαστο ο Ξενοφώντας (Xenophon Cyropaedia I,6,15).Σε ανάλογο σχολιασμό προχωρεί και ο Κυνικός Φιλόσοφος Τέλης ο οποίος στο έργο του «Περί φυγής» χωρίς υπεκφυγές φορτώνει την ευθύνη της όποιος λανθασμένης εκλογής (όνειδος) δημόσιου γιατρού στους ψηφοφόρους .
Οι γιατροί ήταν παρόντες σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις όπως σε γιορτές και κυρίως σε αθλητικούς αγώνες ώστε να μπορούν άμεσα να περιθάλψουν αποχωρούντες με τραυματισμό αθλητές. Επίσης οι δημόσιοι γιατροί είχαν ειδικά καθήκοντα όπως την ιατρική επίβλεψη των ομάδων των «Εφήβων» κατά την περίοδο της στρατιωτικής τους εκπαιδεύσεως και θητείας. Όλες οι ομάδες των «Εφήβων» είχαν στρατιωτικούς δημόσιους γιατρούς (Ιnscription I.G ii/iii, 2237, A.D. 230-235) ένας διαχρονικός θεσμός που ισχύει και σήμερα σε κάθε οργανωμένο στρατό. Αναφορικά με την σημασία των στρατιωτικών γιατρών οι Έλληνες ήδη από την Ομηρική εποχή είχαν αντιληφθεί τις αναντικατάστατες υπηρεσίες τους και για τον λόγο αυτό τους είχαν απαλλάξει από καθημερινές αγγαρείες και πολεμικές συγκρούσεις ώστε να αφοσιωθούν στο έργο της αποκατάστασης ( Diodorus Siculus, iv,71). Οι γιατροί τόσο οι δημόσιοι όσο και οι ιδιωτικοί ήταν οργανωμένοι σε συλλόγους γύρω από την λατρεία του Ασκληπιού. Στην Αθήνα το ιερό του Ασκληπιού βρίσκονταν στην νότια πλευρά της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο ο δημοφιλέστερος ιατρός πριν τον Ιπποκράτη ήταν ο Δημοκήδης ο Κροτωνιάτης (Herodotus,iii,131). Αρχικά μετοίκησε στην Αίγινα και το δεύτερο χρόνο της παραμονής του στο νησί έλαβε το αξίωμα του δημόσιου γιατρού λόγω της αναγνώρισης των δεξιοτήτων του από τους ντόπιους. Τον τρίτο έτος τον προσέλαβαν ως κρατικό ιατρό οι Αθηναίοι προσφέροντας του αντίστοιχο μισθό. Στην συνέχεια ο τύραννος της Σάμου Πολυκράτης στο κλίμα αντιζηλίας των Ελληνικών πόλεων προσέλαβε τον Δημοκήδη με ετήσιο μισθό δύο ταλάντων το χρόνο. Η λαμπρή αυτή επαγγελματική σταδιοδρομία του Δημοκήδη τον κατέστησε τον δημοφιλέστερο ιατρό του Ελληνικού κόσμου και προσέδωσε στην γενέτειρα του την υστεροφημία πως προσφέρει τους καλύτερους γιατρούς.
Πολλοί είναι οι γιατροί που στα πλαίσια του επαγγέλματος τους δεν δίστασαν να ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Ελληνικού κόσμου προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αρκετές φορές μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες στις οποίες ανταποκρίθηκαν με αξιοζήλευτο πνεύμα αυταπάρνησης. Ο ιατρός Δαμιάδας από την Σπάρτη, υπηρέτησε μετά από ψηφοφορία ως δημόσιος γιατρός στην πόλη του Γυθείου για δύο έτη επιδεικνύοντας αταλάντευτη προσωπική και επαγγελματική συμπεριφορά. Όταν η πόλη του Γυθείου λόγω κακής κατάστασης των οικονομικών της δεν μπορούσε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη ετήσια μισθοδοσία, ο Δαμιάδας αρνήθηκε να πληρωθεί για τον έτος αυτό. Για αυτήν την αυτοθυσία του η πόλη τον τίμησε με τους τίτλους του «Πρόξενου» και του «ευεργέτη». Ο Μενόκριτος o Σάμιος υπηρέτησε την πόλη της Καρπάθου για 20 χρόνια (Ιnscription,Ι.G. xii,i,1032,second century B.C.).

Πριν από αυτό πρόσφερε αμισθί τις υπηρεσίες του στην πόλη της Ρόδου. Μεγάλη ήταν και η
ευεργεσία του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κω όπου μεταξύ άλλων ανδραγαθημάτων κατά την πολιορκία της πόλης από τον Φίλλιπο Έ (Polybius, iii, 2, 8;Appian,Macedonica,4) o Μενόκριτος από ανιδιοτέλεια ορμώμενος και με δικά του προσωπικά έξοδα περιέλθαπτε ασταμάτητα από το πρωί μέχρι το βράδυ τους τραυματισμένους συμπολίτες του. Στην Λαμία, ο Μητρόδωρος υιός του Ανδρομένη βοήθησε όλους όσους του ζήτησαν βοήθεια χωρίς να λάβει πληρωμή (Inscription.I.G. ix,ii,69,second century B.C).
O Απολλώνιος ο Μιλήσιος παρόλο που δεν ήταν δημόσιος γιατρός προσφέρθηκε να υπηρετήσει ως τέτοιος στην νήσο Τήνο σε μία δύσκολη για την πόλη περίοδο και συμφώνησε να μην δεχθεί μισθό για τους πρώτους έξι μήνες. Αλλά και όταν μία νέα συμφορά (λοιμός) ακολούθησε το νησί δεν το εγκατέλειψε αλλά συνέχισε με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια να θεραπεύει και να ανακουφίζει (Inscription.I.G.XII,V,824,189-167 B.C). Ο ιατρός Ερμείας από την Κω θα εξέπληξε τους πάντες με την αυτοθυσία του να ανακουφίζει πληγωμένους στρατιώτες και από τα δύο μέτωπα στο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ της Γόρτυνας και της Κνωσού στα τέλη του 3ου αιώνα π.Χ.

Οι πόλεις ανεγνώριζαν την προσφορά τους και τους τιμούσαν ανάλογα. Τα δώρα που τους έκαναν ήταν τόσο υλικά π.χ στέμμα από χρυσό, λάδι όσο και δώρα τιμής π.χ πολιτογράφηση και τιτλοδοσία όπως «πρόξενος» και «ευεργέτης». Η πόλη της Ελάτειας στην Φωκίδα, σε ανάμνηση και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του γιατρού Ασκληπιόδωρου από την Κω, έδωσε προνόμια σε όσους γιατρούς που το όνομα τους άρχιζε με τα αρχικά Ασκλ-.Ο Ασκληπιόδωρος όχι μόνο είχε βοηθήσει τους αρρώστους της Ελάτειας αλλά και είχε δώσει μία σειρά δημόσιων διαλέξεων περί κανόνων δημόσιας υγείας ( Supplementum Epigraphicum Graecum,III,416,second century B.C).Oι Δελφοί το 235π.Χ θα απαλλάξουν τον ιατρό Φίλιστο και στους απογόνους του από οποιαδήποτε φόρους μεταξύ αυτών συμπεριλαμβανομένου και του φόρου για την Υπηρεσία Υγείας (Sylloge Inscriptionum Graecarum, ed.W.Dittenberger, 437,c.263 B.C). Η απαλλαγή αυτή κρίθηκε αναγκαία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στις πολύτιμες υπηρεσίες του ιατρού των Δελφών που πρόσφερε ανεξαιρέτως τόσο σε ντόπιους όσο και σε προσκυνητές (inscription.S.I.G.,538,C.216-215 B.C). Στον Ισθμό ο δήμος της πόλης θα τιμήσει τον δημόσιο γιατρό Σάτυρο (Inscriptions of Cos 409,second sentury B.C)

Οι Έλληνες γιατροί λόγω του πνεύματος ανιδιοτέλειας και της υψηλής αίσθησης καθήκοντος πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε όσους τις χρειάζονταν, βοηθούσαν ανεξαιρέτως όλες τις κοινωνικές και οικονομικές κατηγορίες ανθρώπων. Οι σκλάβοι ήταν ενταγμένοι και αυτοί στο πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας. Για αυτούς το αφεντικό τους έπρεπε να πληρώσει έναν ειδικό φόρο, «τα ιατρικά».
Η τιμητική στήλη στο δήμο του Γυθείου προς τιμή του Δαμιάδη εγκωμιάζει την προσφορά του η οποία κατευθύνονταν σε όλους αδιάκριτα καθώς περιέλθαπτε φτωχούς , πλούσιους, σκλάβους και ελεύθερους (inscription. I.G.v,i,1145, c.70 B.C).Ο Πλάτωνας άφηνε απλά την ευθύνη των σκλάβων στα αφεντικά τους χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω (Plato,Laws,720 b-e).
Η δράση τους ξεπερνούσε την ανθρώπινη φυλή και επεκτείνονταν και στα ζώα, κυρίως τα οικόσιτα. Ο Μητρόδωρος αναφέρεται από τους κατοίκους της Λαμίας και ως «υπίατρος». Από πάπυρους της Ελληνιστικής Αιγύπτου γίνεται γνωστός ένας ειδικός φόρος που αποσκοπεί στην πληρωμή του «ιππιατρικόν» (Pap.Hideh,45,257-256 B.C) ενός φόρου που η ύπαρξη του συνεχίστηκε μέχρι τον 4ο τουλάχιστον αιώνα (Pap.Oxyrhynchus, 92,A.D. 335).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον άξιο αναφοράς αποτελεί η περίπτωση της Ελληνιστικής Πτολεμαϊκής Αιγύπτου
. Λόγω της διογκωμένης γραφειοκρατίας του κράτους κάθε κίνηση των δημοσίων ιατρών ορίζονταν με λεπτομέρειες βάση πρωτοκόλου. Ο δημόσιος ιατρός θα έπρεπε αρχικά να δράσει σύμφωνα με τις γραπτές υποδείξεις των συναδέλφων του οι οποίες λειτουργούσαν ως οδηγοί αντιμετώπισης ασθενειών. Στην περίπτωση που παρόλο την τήρηση των οδηγιών και την κατάλληλη θεραπεία, ο ασθενής απεβίωνε ο ιατρός απαλλάσσονταν από περαιτέρω αναζήτηση ευθυνών για λάθος χειρισμούς. Σε αντίθετη περίπτωση ο ιατρός διώκονταν με ανάλογες κατά περίπτωση κυρώσεις (Diodorus Siculus,i, 82; 12).ο Αριστοτέλης αναφέρει πως ο γιατρός μπορούσε να δράσει κατά βούληση μονάχα μετά το πέρας τριών ημερών αγωγής σύμφωνης με τις υπάρχουσες γραπτές οδηγίες. Μετά το χρονικό αυτό διάστημα αν η αγωγή δεν είχε φέρει κανένα ορατό αποτέλεσμα μπορούσε να ακολουθήσει την δική του προσωπική θεραπεία (Aristotle,Politics,1286a).
Στην Αίγυπτο ο υπουργός που είχε επωμιστεί την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας δημόσιας υγείας έφερε το τίτλο ο «επί των ιατρών» όπως για παράδειγμα ο Χρύσερμος από την Αλεξάνδρεια, γιός του Ηρακλείτου και εξ αίματος συγγενής του Βασιλέα Πτολεμαίου VI [Inscription.Orientis Graeci Inscriptiones Selectae (O.G.I.S),104, reing of Ptolemy VI (I81-146) B.C from Delos].

hellinon

loading...

94 thoughts on “Το Δημόσιο σύστημα υγείας στην αρχαία Ελλάδα

  1. Giannis Paterakis 22 Οκτωβρίου 2016 – 3:12 μ.μ.

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΕΛΛΗΝΑ…

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ,Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

    ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΔΗ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

    Νικος Κωλετσης:
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

    ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??
    ΝΤΡΟΠΗ..!!!…….ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΟΥΜΕ ??

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΩΣ!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

  2. τα εξωδικα γιδι μας πασαρεις για αποδειξεις????

  3. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΗΣ Π/Τ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΘΑΥΜΑΣΕ ΕΔΩ ΕΔΩ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…!!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

    ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΟ Apostille : » Το παρόν δημόσιο έγγραφο… φέρει την σφραγίδα επίσημα της παραπάνω συμβολαιογράφου… Η βεβαίωση χορηγείται… 16/1/2014 … από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών… με αριθμό 106/2014 » …

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ…
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ…!!!!
    ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..!!!!

    ΥΓ
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

  4. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΜΒΕΙ ΚΟΝΟ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΠΑΤΗΣ….

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΕ???

    ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ??

    ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΙΖΑΞΑΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ….

  5. ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

  6. ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΒΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ

  7. ΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙ…????

    ΡΕ ΓΜΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΜΗΘΩ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΓΑΡΓΑΛΙΕΡΑ ΝΑ ΓΕΛΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΑΚΙ,ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ…

    ΕΣΥ TV—ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ—ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ—ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=oNNQWXLhyj8

  8. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ

  9. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ΗΡΘΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΑΡΑΡΟΜ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΩΡΡΑ

  11. ΚΑΛΕ ΣΩΠΑΑΑΑΑ..!!!

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ??
    ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…

    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ..!!!

  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  13. ΠΡΟΦΙΛ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ??????????
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  14. ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΣΤ "DNA"….
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ..!!!

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ..

    1=ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
    2=Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
    3=ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ….

    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ Η ΞΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ…!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!

  15. ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  16. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  17. Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΕΒΡΑΙΕ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΠΑΡΑΚΑΡΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ…

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΡΕ ΓΜΤ ΜΠΟΡΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  19. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ!!!

  20. ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΝΗΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ….
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ…

  21. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ; 91 ΣΤΟΥΣ 91 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ. ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

    Συλλεκτικές βλακείες του Σώρρα 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=ukXL3D78ZEM

  22. ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΔΕΣ,ΚΑΖΑΚΙΔΕΣ,ΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  23. κυριε πατερακη που ξερετε οτι εμεις ειμαστε εβραιοι και μας λετε εβραικη λεπρα;
    να μας το αποδειξετε παρακαλω.

  24. παπαδες εισαστε και κανετε ορκομοσιες/?

  25. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ…

  26. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ
    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ;

    Ο Σώρρας, τα διαστημόπλοια και ο Μ. Αλέξανδρος
    https://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890

  27. ΜΑ ΜΟΝΑΧΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 20% ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ….

    ΕΣΥ TV—ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ—ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ—ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=oNNQWXLhyj8

  28. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ DNA ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ??
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΣΟΤ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?
    ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ DNA ΜΕ ΤΗ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΡΑΡΟΜ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

  29. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ

    Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ?

    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ

    ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?

  30. ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΙΔΕΣ,ΟΙ ΚΑΖΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΠΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ??

    ΕΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..

    ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..!!!!

  31. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ…

    ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕΣ…

  32. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ??

  33. ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

  34. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

  35. ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΙΣΕ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΕ;
    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ

  36. ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ,ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,12ΘΕΟ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΛΕΕΙ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

    ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΛΕΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ….

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ…

    1=ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ..

    2=ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ,ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ…

    3=ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    4=ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ..

    ΟΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ,Η ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ 18 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ…

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ..
    ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

  37. ΜΗΝ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΩ

  38. ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΛΕΙΝΑ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΚΑΕΠΑΖΙΑΣ

  39. ΘΑ ΣΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΟΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΨΩΡΡΟΓΙΔΟ,ΤΩΡΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΠΡΕΖΟΝΙ!!
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ???

  40. 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΩΡΡΑ!!!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ

  41. ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ

    ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ
    —————————————————-
    Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:18 μ.μ.
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

  42. ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ

  43. ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ????

  44. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ

  45. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??

  46. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??

  47. Ε Σ Τ Α Λ Η Σ Α Ν
    ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

  48. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΥΦΤΕ,ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

  49. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ….
    ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΕΣΤ "DNA"….
    ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!!

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ..!!!

    ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ..

    1=ΜΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
    2=Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
    3=ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ….

    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ Η ΞΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΒΑΛΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ…!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ…!!!!

  50. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ?

  51. ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΜΠΑΡΡΡΡΡΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ

    —————————————————————–

    Giannis Paterakis25 Οκτωβρίου 2016 – 5:03 μ.μ.
    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος29 Οκτωβρίου 2016 – 2:02 π.μ.
    Giannis Paterakis29 Οκτωβρίου 2016 – 1:47 π.μ.
    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=25480

  52. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ

  53. ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΕΤΑΚΛΗΤΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ?

  54. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΠΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ??

    ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ..
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

  55. Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:18 μ.μ.
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:43 μ.μ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??

    Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:50 μ.μ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ

  56. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ!
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΡΑΡΟΜ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΡΗΤΙΚΟ…..ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ!

  57. ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??

    ΤΡΟΠΟΣ ΞΑΝΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ??

    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ…

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…!!!

    ΑΥΤΟ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΟΝΤΙΚΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ??

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ,ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ??

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ…

  58. Ανώνυμος28 Ιουνίου 2016 – 5:26 μ.μ.

    Το κύριο χαρακτηριστικό της ψυχοπάθειας είναι ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν καλά σε κάποιο έργο που τους έχει ανατεθεί καθώς δεν μπορούν να «φιλτράρουν» τις οποιαδήποτε αλλαγές προκύψουν από την ώρα που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε. Ο μέσος άνθρωπος , όταν αναλαμβάνει να κάνει κάτι μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που θα φερθεί, το τι θα πει κτλ, ανάλογα με τη κατάσταση που επικρατεί. Ο ψυχοπαθής δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτό.

    Είναι εγωιστές

    Οι ψυχοπαθείς τείνουν να είναι αρκετά εγωιστές. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν τη κατάστασή τους ως «παθολογικό εγωισμό» , που πολλές φορές συνοδεύεται με έναν « παρασιτικό» τρόπο ζωής.

    Δεν μπορούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον

    Οι ψυχοπαθείς δεν μπορούν να προγραμματίσουν τη ζωή τους. Οι ειδικοί λένε ότι οι ψυχοπαθείς δεν μπορούν να θέσουν μακροχρόνιους στόχους.

    Γίνονται βίαιοι

    Είναι γεγονός ότι οι ψυχοπαθείς δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, είναι γενικά ευερέθιστοι και μπορεί να έχουν βίαια ξεσπάσματα όταν κάποιος τους ενοχλήσει .
    Διαγραφή
    #
    Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2016 – 5:36 μ.μ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ??

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΛΑΦΡΩΝ ΗΘΩΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ…

    ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΣΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Ο ΑΘΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΟΥΝ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΘΩ..

    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ..

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ??
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2016 – 3:18 μ.μ.
    #
    Ανώνυμος28 Ιουνίου 2016 – 5:29 μ.μ.

    Συναισθήματα όπως : ντροπή και ενοχές, είναι άγνωστα αισθήματα για έναν ψυχοπαθή. Οι ειδικοί λένε ότι οι ψυχοπαθείς παρουσιάζουν μια παντελής έλλειψη ενοχής και ντροπής ειδικά όταν βρίσκονται μπροστά σε καταστάσεις που ο μέσος άνθρωπος θα αντιδρούσε με κάποιο είδος ενοχής. Επίσης, οι ψυχοπαθείς είναι γνωστοί για την έλλειψη φόβου. Ο μέσος άνθρωπος όταν περιμένει να γίνει κάτι και γνωρίζει ότι πρόκειται να πονέσει ή ακόμα καλύτερα δεν γνωρίζει τι θα γίνει, και μόνο η σκέψη του επικείμενου πόνου, ενεργοποιεί ένα συγκεκριμένο μέρος στο κέντρο του εγκεφάλου. Αυτό δεν γίνεται στους ψυχοπαθείς.
    Διαγραφή
    #
    Giannis Paterakis28 Ιουνίου 2016 – 5:40 μ.μ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ??

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,ΕΛΑΦΡΩΝ ΗΘΩΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ…

    ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΣΑΣ ΑΒΡΑΑΜ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗ ΒΙΖΙΤΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..

    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΜΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ..

    ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ??

  59. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΗ,ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ…

    ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΩ….

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕ,ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙΝ….

  60. χαχαχαχαχαχα,ο ταραρομ ενα πρωι εβριζε πουστη εναν λαχαναγοριτη γι'αυτο ο πιο πανω τυπος λεει γιατο αγγουρι που εχει για τον ταραρομ.
    χαχαχαχαχα

  61. πατερακη τυχερος εισαι
    ο ταραρομ θα φαει το αγγουρι
    χαχαχαχαχα

  62. ΕΛΕΕΙΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  63. ενα πρωι ο ταραρομ εβριζε εναν λαχαναγοριτη πουστη
    χαχαχαχαχα

  64. τα σβησει δεν τα σβησει εσυ μυαλο δεν βαζεις
    εισαι ο παπαγαλος – δουλος του σωρρα

    εισαστε οι χειροτεροι κι αν υπαρχει κρατος
    σημερα τωρα πρεπει να σας αλυσοδεσει

  65. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ Η ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΕΔΩ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ??

    ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ…

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΑ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ 200 ΕΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  66. ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ..??

    ΜΕΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ..

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ,ΠΟΥ??
    ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

  67. ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ???

    ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ??
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ…

    ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΔΕΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ…

    ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ "ΗΘΟΣ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??
    ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΟΧΙ??…
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ???

    ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ,ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ…!!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=26275

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ…..

    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ

  68. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ…

  69. μολις εγραψε ενας τυπος πιο πανω 4 σχολια το ενα για επιστολες σε κατι τραπεζες ο πατερακης σταματησε!!! κατι παιζει εδω πολυ σοβαρο

  70. και ειναι και σιγουρος οτι η διαχειριση θσ σβησει τα δχολια,αυτο το κανει ακομα πιο σοβαρο

  71. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΟΙ,ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ ΟΜΩΣ…!!!!
    ————————–
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ:
    ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

    ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ δειτε το βιντεο..

    υπαλληλος– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…

    οφειλετης– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

    σε λιγο…..

    διευθυντης τραπεζας – ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;

    οφειλετης – ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !

    διευθυντης τραπεζας – ΕΕΕΕΕΕ…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
    – ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

    https://www.youtube.com/watch?v=TZ8BzlZ8Ot4

    ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ…

  72. ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ
    ΑΚΟΥ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΙΔΙΑ..
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ.

  73. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ,ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ….

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ,ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ,ΟΜΩΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…???..
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΣ!!
    http://www.wakeup.gr/products/tyu/
    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ..

    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΜΟΜΙΜΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΡΑΦΙ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ..

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΥΨΟΥΣ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 50% ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ 20 ΧΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ,ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 70% ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ…

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ?….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ??
    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΕΙ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ??

  74. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ;
    ΟΤΙ ΞΟΦΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ.

  75. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΥΦΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΖΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΔΕΚΑΡΙΚΑ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 20.000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Τ΄@@ ΜΟΥ.

  76. Panagiotis Kourevessis
    24/8/2015 http://alfeiospotamos.gr/?p=17390

    Ώστε είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα Κύριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ?
    Η Ομογένεια θα σου έδινε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , αφού διερευνούσε το ΤΟ ΘΕΜΑ ?

    Πότε διερεύνησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ το θέμα ? ΠΟΤΕ !!

    Ετσι διαγράφουμε τα 600 δις τα οποία αποτελούν την οικονομική ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας ?

    Το δικαστήριο ΕΠΛΑΝΗΘΗ αφού εξέτασε έγγραφα και μαρτυρίες για τα 600 δις?
    Και αφού ΕΠΛΑΝΗΘΗ γιατί ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΕΦΕΣΗ ?

    Και αφού σας έχει μηνύσει όλους συν τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΠΙΣΤΙΑ , γιατί δεν μηνύθηκε για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ??

    Πριν ένα περίπου χρόνο ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ κατέθεσε ομόλογο 100 δις για την αγορά (επί 2) της Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ) , γιατί δεν μηνύθηκε για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ μετά χρήσεως , σε βαθμό κακουργήματος ?

    Είστε διάτρητοι νομικά κύριοι της Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης και μου κάνει εντύπωση το βάθος της διαφθορά σας από τα γνωστά κέντρα πέραν του Ατλαντικού , την Διεθνή Σιωνιστική Κίνηση !

    Προτιμάτε την Πατρίδα διαλυμένη οικονομικά , να εκποιεί Δημόσια και όπου να είναι έρχεται και η Ιδιωτική περιουσία , σε τιμές «μια δεκάρα η οκά» .

    Στηρίζεται την προδοσία σας , στην πληρωμένη Αλαλία των Μ.Μ.Ε. υποτιμώντας την νοημοσύνη μας .

    Ας τους βλάκες τους Έλληνες, τι μπορούν να κάνουν με ένα Φ/Β , ποιος θα τους πιστέψει και μέχρι να τους πιστέψει ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί !!!

    Για πρώτη φορά , ΑΠΑΙΤΩ να κοινοποιηθεί η παρούσα ανάρτηση από όλους τους Ελληνοπρεπείς χρήστες του Φ.Β .!

    Διαφορετικά αφήστε με ήσυχο να περάσω τις τελευταίες μέρες της ζωής μου ήρεμος!!

    Σκεφθείτε ότι δεν έχω καμία ανάγκη να «εκτίθεμαι» , για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να λέγονται Έλληνες , χωρίς να είναι !

    Μάλιστα δε η πρώτη υπογραφή στο κείμενο αυτό να είναι από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα και το επιτελείο του .
    Καλή εβδομάδα .

  77. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

    Νικος Κωλετσης:
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

    ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

    Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
    ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! …..http://alfeiospotamos.gr/?p=26217
    ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..
    ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  78. Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:18 μ.μ.
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:22 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…

    Giannis Paterakis22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:43 μ.μ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ??

    Ανώνυμος22 Δεκεμβρίου 2016 – 9:50 μ.μ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ,,,,http://www.ksipnistere.com/2016/12/blog-post_8793.html?showComment=1482435312142#c8144719783569359411,,,,

  79. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΜΒΕΙ ΚΟΝΟ ΥΠΟΨΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΠΑΤΗΣ….

    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΕΒΡΑΙΕ???

    ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΣ??

    ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΒΙΖΑΞΑΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ….

  80. Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ,ΜΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ,ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΙΣΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΡΡΑ….

    ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ??
    ΤΙΠΟΤΑ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ…
    ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ…ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Η ΤΑ ΑΛΛΑ??

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ,ΕΣΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..!!!

  81. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ Η ΕΞ-ΟΥΣΙΑ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ…

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΣΗ,ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ…

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΔΕΡΦΙΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ Η ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΘΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΤΕ,ΑΡΚΕΤΑ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ??

  82. κυριε πατερακη γιατι μισητε τοσο πολυ τους εβραιους;
    και γιατι μας λετε πρακτορες;
    υτο που ειπατε οτι θα λειωσετε το κεφαλι του σχολιαστη
    και θα βγει αιμα απο τα ματια του το θεωρειτε σωστο; οπως
    πολυ μισος εχετε
    λετε τις εβραιες @@@τα@@@πο@@@ς τι παλιολογα ειναι αυτα

  83. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΙΣΧΥ…

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ??

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??

  84. αφου υπαρχει το αρθρο 120 οπως λετε γιατι δεν
    τους κανετε μυνηση και μερα νυχτα βριζεται μεσα ρδω
    χαλατε τον εαυτο σας ετσι και τιποτα δεν γινεται
    οι εβραιοι ειναι δυνατοι κυριε πατερακη οπως ξερετε
    μονο χαλιοσαστε και μη πιστευεττε τοσο πολυ τον καθενα
    οτι θα τους νικησει

  85. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΚΩΛΕΤΣΗ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΩΛΕΤΣΗ;

    77.606.443.200.000 $ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!
    Αρτεμης Σωρρας
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
    ΑΝ ΤΑ € 2,3 ΤΡΙΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    http://www.godskyearth.org/uploads/1/4/3/9/14395820/swissindo_exhibit_ab_global_funds_2013-04-10.pdf

    http://alfeiospotamos.gr/?p=6866

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΦΟΛΟΓΟ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟ ΓΥΦΤΟ
    ΕΞ΄ΑΛΛΟΥ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ

  86. ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΣΥΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 70,ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ…

    ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…

  87. ΞΕΧΑΣΑ…

    ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ….

  88. δεν νομιζω να χρησιμευει καπου η αμετακλητη χωρις αποδειξη τραπεζας κυριε πατερακη!
    η αμετακλητη ειναι για εσωτερικη καταναλωση μονο

  89. ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΦΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ 25- ALLIED SHIPPING ΛΕΓΟΤΑΝ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΜΠΗΚΑ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΞΑΝΑΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑ.

  90. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΓΟΝ 11.52
    Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
    ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

  91. Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ Η ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΜΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΡΩΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,,,,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,,, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ….ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ …ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ..ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ…ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΤ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΒΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ

  92. ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ..

    ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

    ΜΕΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΒΡΑΙΕ ΝΑ ΣΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..!!!!

Comments are closed.