Πώς ανέχεσαι ελληνικέ λαέ να σε κυβερνούν αυτοί;

Στο πλαίσιο του παραλόγου εντάσσω την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή που έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, για τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε το ίδιο το κράτος με την ανικανότητά του, την ανεύθυνη στάση της έγκαιρης πρόληψης και της μη θέλησής του να μαθαίνει από προηγούμενα λάθη του!

Στις 25 Αυγούστου λοιπόν, μετά από αίτημα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους τα κόμματα Εξουσίας!

Άρες μάρες κουκουνάρες η συζήτηση μεταξύ πολύ καλών φίλων!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έκαψε το 2018 και έφταιγαν τα καλώδια της ΔΕΗ καθώς και κάποιοι ηλικιωμένοι που έκαιγαν ξερά χόρτα, το 2021 της ΝΔ της έφταιγε η κλιματική αλλαγή και κανένας δεν είχε ευθύνη, ούτε το 2018, ούτε το 2021, αφού το επιτελικό κράτος λειτούργησε υπέροχα!

Κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη, κανένας δεν είχε και δεν έχει τύψεις για τον θάνατο τόσων συνανθρώπων μας, για την βιβλική καταστροφή του περιβάλλοντος, για τον χαμό σπιτιών και επιχειρήσεων και ως εκ τούτου ουδείς νιώθει την ανάγκη να παραιτηθεί!

Και η Φώφη Γεννηματά, αντί να τα κάνει λαμπόγυαλο στη Βουλή, προκαλώντας ακόμη και τη σύλληψή της, σιώπησε όπως πάντα!

Αφού Μητσοτάκης, Τσίπρας και Γεννηματά συμφωνούν σε όλα, μα σε όλα!

Ωστόσο επιστρέφοντας σπίτι, είπαν, ουφ άλλη μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά!

Και συ λαέ βασανισμένε, λαέ δυστυχισμένε, να συνεχίζεις να τους ανέχεσαι!!

Πού χάθηκες Ιερώνυμε;

Ουφ, τρόμαξα να σε γνωρίσω Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμε με αυτήν την μάσκα στο πρόσωπο! Πού χάθηκες τελευταία;

Μου είπαν πως έτρεχες μαζί με τους άλλους εμβολιασμένους Ιεράρχες σε συμπαράσταση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές!

Όπως ο Χριστός, που έτρεχε και περιέθαλπε τους φτωχούς και κατατρεγμένους! Που έγινε εκείνος φτωχός για να γίνουμε εμείς πλούσιοι!

Ο Χριστός είπε “ο έχων δυο χιτώνες να δίνει τον ένα”! Δεν είπε να δίνεται μια κλωστή από τον δεύτερο!

Στην εποχή της νιότης μου Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμε, τα παιδιά είχαν μεγάλη ευσέβεια και αγάπη για τους Ιερείς. Φιλούσαν ευλαβικά το καθαρό τους χέρι και έπαιρναν την ευλογία τους!

Σήμερα, ειδικότερα στην μετά Χριστόδουλο εποχή, πόσοι νέοι εμπιστεύονται τους Ιερείς; Πόσοι νέοι φιλούν ευλαβικά το χέρι τους;

Και γι΄ αυτό την κύρια ευθύνη την έχει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και οι συν αυτώ νεοφιλελεύθεροι και κοσμικοί Μητροπολίτες!

Αν ερχόταν πάλι σήμερα ο Χριστός στη γη, θα αναφωνούσε για άλλη μια φορά: Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Και θα έπαιρνε πάλι το φραγγέλιο για να εκδιώξει από τον Οίκο του Θεού τους εμπόρους της Ορθόδοξης πίστης μας!!

Ο “φιλέλληνας” Τζο Μπάιντεν ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί…

Όλα τα Συστημικά ΜΜΕ που καθοδηγούνται από τα πολιτικά κίνητρα των κομμάτων Εξουσίας, μας τρομοκρατούσαν το μυαλό για το πόσο κακός ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ για τα ελληνικά συμφέροντα και πόσο καλός θα ήταν ο “Δημοκρατικός” υποψήφιος εκπρόσωπος διεκδίκησης της Αμερικανικής Προεδρίας Τζο Μπάιντεν!

Ο σημερινός λοιπόν Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μας διαμήνυσε, πως η ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” σχετίζεται απόλυτα με το πλαίσιο Εφαρμογής Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια!

Και μας έστειλε το μήνυμα! Θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις εάν υπονομευθεί η εφαρμογή της!

Βέβαια οι παραπάνω φοβέρες, έχουν ως αποδέκτες τους δυο πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά! Οι οποίοι έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα ψηφίσουν στη Βουλή – όταν φτάσουν – τους τρεις εφαρμοστικούς Νόμους, πρωτόκολλα ή άλλως Μνημόνια, που νομιμοποιούν απόλυτα την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” και για την έγκριση των οποίων από την ελληνική Βουλή έχει συμφωνήσει, έχει δεσμευθεί να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τον ομόλογο των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ!

Ας των χαίρονται τον εκλεκτό τους Τζο Μπάιντεν, όλοι εκείνοι που προπαγάνδιζαν και αναδείκνυαν την φιλελληνική πλευρά του!

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως “Δημοκρατικό γεράκι” ήταν ο επί σειρά ετών απεσταλμένος του ΟΗΕ Αμερικανός Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος εκβίαζε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις για να υλοποιήσουν μια εγκληματική Συμφωνία, όπως αυτή (“Συμφωνία των Πρεσπών”) που έφτιαξαν οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Κοτζιάς και την οποία σήμερα αποδέχεται και επαυξάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο “φιλέλληνας” Τζο Μπάιντεν μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ οδήγησαν σε στρατιωτική συμφωνία Τουρκία και Σκόπια! Όπου κατά την υπογραφή της συμφωνίας η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ράντμιλα Σεκερίνσκα, είπε:

«Η Βόρεια Μακεδονία και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους»!

Τόσο μα τόσο απλά!

Αλλά ο Τζο Μπάιντεν με την απόφασή του να αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν, παραχωρώντας την Εξουσία στους Ταλιμπάν, σπρώχνει χιλιάδες Αφγανούς στην Ελλάδα!

Ο “φιλέλληνας” Τζο Μπάιντεν!

Τον Τζο Μπάιντεν, που χλευάζει το CNN που τον υποστήριζε τρελά!

Τον Τζο Μπάιντεν, του οποίου την άμεση καθαίρεση από την προεδρία των ΗΠΑ λόγω ανικανότητας ζητούν οι Ρεπουμπλικάνοι!

Με την καρέκλα του νυν προέδρου των ΗΠΑ να τρίζει επικίνδυνα μετά τους 13 νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες και τους 18 τραυματίες, στην τρομοκρατική ενέργεια της Καμπούλ!

Έρχονται ραγδαίες ανατροπές μέχρι τον Δεκέμβριο!

Θα με θυμηθείτε!!

Υπάρχει ελπίδα;

Ναι υπάρχει!

«Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού… παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν την φθορά…»!

Οδυσσέας Ελύτης!!

loading...