Σοκ με την τιμή της βενζίνης: Έρχεται Δελτίο στα καύσιμα! – Στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της εβδομάδας

 Πρόβλεψη-σοκ από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων

Σοκ προκαλούν οι προβλέψεις για τις τιμές του καυσίμου στην Ελλάδα, καθώς πλέον μιλούν ανοιχτά μέχρι και για επιβολή Δελτίου καυσίμων. 

Το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Γιώργος Ασμάτογλου, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προχώρησε στην εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως είπε, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Στο δελτίο του Mega μάλιστα μίλησαν ακόμη και για επιβολή Δελτίου καυσίμων, κάτι που θα επέστρεφε την Ελλάδα σε άλλες εποχές.

«Την δεκαετία του ’70 μιλούσανε για Δελτίο στα καύσιμα και έχουν μπει πολλές φορές σε διάφορα προϊόντα περιορισμοί. Ίσως κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να το συζητάμε. Δεν αργεί», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

«Πάμε σχεδόν σε διπλασιασμό της τιμής της αμόλυβδης όπως τη γνωρίζαμε πριν από μερικούς μήνες. Πρακτικά μιλάμε για τιμές οι οποίες θα είναι στο 2,40 – 2,50 ευρώ το λίτρο. Αυτό δεν είναι διαχειρίσιμο σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που το μεταφορικό κόστος είναι κυρίως οδικές μεταφορές».

loading...