Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς – Αναβλήθηκε το ΣΑΓΕ

Στη Μονάδα Αντιμετώπισης Καρδιακών Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Λόγω του προβλήματος υγείας του αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).

Θυμίζουμε ότι ο Γ. Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ χθες βράδυ έπειτα από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ορίστηκε ο αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, Α/ΓΕΑ ο αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ενώ παρατάθηκαν για ένα έτος οι θητείες του αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ και του αντιναυάρχου Σταμάτη Ράπτη ως αρχηγού του Λιμενικού Σώματος.

Ο αντιστράτηγος Καμπάς Γεώργιος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983 ως ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού.

Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία».

Έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

loading...

3 thoughts on “Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο νέος αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ. Καμπάς – Αναβλήθηκε το ΣΑΓΕ

  1. ΨΩΦΟΣ …ΚΑΚΟΣ ΨΩΦΟΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ!!!!..ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ …. ΒΛΕΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ…ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΥΤΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!! ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ? ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ …ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ….ΟΥΥΣΤ ΒΡΩΜΥΛΕ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ,,,ΟΥΥΥΣΤ…ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΟΝΑΔΩΝ ΕΤΣΙ?….ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ!!!!!….ΟΥΥΥΥΣΤ ΣΑΠΙΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΥΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ …ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΨΩΦΟΣ ΟΛΌΙ ΣΑΣ ΣΑΠΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ……ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ…..ΠΟΥΣΤΗ….,ΟΥΥΥΣΤ….ΘΑΝΑΤΟΣ…..

    ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΝ…ΝΤΡΟΠΗΗΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ …ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ!!!!

  2. Ένας λόγος που είχαμε σιχαθεί τα κρασιά καμπά από το 1982…

  3. ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ??? ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ !!!!

Comments are closed.