Το ΒΙΝΤΕΟ που κάνει το γύρο του διαδικτύου – Γκάζια ιδιοκτήτη στους παίκτες: Σας γα@@@νε και φύγανε!


Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2016… Τους έβγαλε από τα αποδυτήρια και τους τα… έχωσε χρησιμοποιώντας διάφορα «γαλλικά»!


Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, δεν μπορούσε να «χωνέψει» την ήττα της ομάδας με 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και μετά το τέλος του ματς τα πήρε στο κρανίο!

Τι έκανε; Μάζεψε τους παίκτες σε μία γωνία του γηπέδου και άρχισε να τους τα… χώνει χρησιμοποιώντας διάφορα «γαλλικά» και βαριές εκφράσεις.

«Είστε ξεφτίλες, σας ρεζιλέψανε! Μας γαμ… και φύγανε! Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας σας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή ( Γιώργος Γεωργιάδης). Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει», τους φώναζε, με τον κόσμο, που είχε απομείνει στο γήπεδο, να κοιτά αποσβολωμένος.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Ριζογιάννη: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα»!
sportodog.gr

8 σχόλια :