Έτοιμοι Μπεργκ-Ζέκα με Άγιαξ


Με τους αρχηγούς του στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός. Μάρκους Μπεργκ και Κάρλος Ζέκα θα είναι έτοιμοι για το επόμενο επίσημο ματς του «τριφυλλιού», το οποίο είναι με τον Άγιαξ την Πέμπτη (24/11, 20:00) για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος έκανε χθες (18/11) το πρώτο μέρος της προπόνησης και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς τις προσεχείς ημέρες και από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βγάλει όλο το πρόγραμμα.

Ο Σουηδός έκανε ατομικό ύστερα από συζήτηση του τεχνικού και του ιατρικού τιμ. Αν δεν είχε αποφασιστεί διακοπή, θα ακολουθούσε μέρος της προπόνησης, αλλά επειδή δεν έχει υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η ομάδα, προτιμήθηκε να μην πιεστεί χωρίς λόγο. Ωστόσο και αυτός θα είναι σε θέση να ενισχύει την ομάδα του Πέμπτη ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Εμποκού, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Θεραπεία έκανε ο Λέτο την Πέμπτη και είναι αρκετά πιθανό να μην αγωνιστεί κόντρα στον «Αίαντα» και να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται για κάτι… στάνταρ, αλλά είναι το πιθανότερο σενάριο.

Πηγη sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια :