Αυστραλία: Άγριος ξυλοδαρμός 78χρονης Ελληνίδας έξω από εκκλησία

 Η φωτογραφία σοκάρει

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 78χρονη Ελληνίδα έξω από εκκλησία στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης η 78χρονη Πνηελόπη Κατσαβού δέχθηκε την επίθεση την ώρα που άνοιγε τον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην περιοχή Σάουθ Γιάρα της Αυστραλίας το πρωί του Σαββάτου.

Κατά τις ίδιες πηγές δράστες της επίθεσης που σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Οι δύο δράστες γρονθοκόπησαν την 78χρονη στο πρόσωπο, την έριξαν στο έδαφος και την κλώτσησαν.

Η 78χρονη έμεινε, μάλιστα, αιμόφυρτη στην είσοδο της εκκλησίας για περίπου μισή ώρα μέχρι, δηλαδή, να την αντιληφθεί ένας εργαζόμενος του τοπικού δήμου.

Οι γιατροί που την εξέτασαν στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε διαπίστωσαν ότι η 78χρονη Ελληνίδα έχει υποστεί κατάγματα στο γοφό και τον καρπό ενώ έχει και αιμορραγία σε δύο σημεία του εγκεφάλου της.

«Της πήραν το καροτσάκι που είχε για τα ψώνια αλλά μετά το άφησαν χωρίς να αρπάξουν τίποτα, ούτε χρήματα, ούτε το κινητό της τηλέφωνο. Απλά τη χτύπησαν» δήλωσε η νύφη της 78χρονης.

«Είμαστε σοκαρισμένοι» συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για επίθεση χωρίς νόημα σε βάρος της 78χρονης.

Η οικογένεια της 78χρονης ζητά να βρεθούν οι δράστες «ώστε κανείς άλλος να μην πέσει θύμα τους αλλά και για να πληρώσουν για τις πράξεις τους».

Για την ώρα, πάντως, παραμένει άγνωστο αν η 78χρονη θα αναρρώσει από τα τραύματά της.

«Είναι πολύ νωρίς μας είπαν οι γιατροί. Παρακολουθούν την πορεία των τραυμάτων της καθώς τους ανησυχεί η κατάσταση με τις αιμορραγίες» συμπλήρωσε η νύφη της 78χρονης.

loading...