Αυτή η Φωτογραφία Κοστίζει πάνω από 4.250.000 Δολάρια. Δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας όταν μάθετε ΠΟΙΟΝ δείχνει!

Ο Randy Guijarro από το Φρέσνο της Καλιφόρνιας, αγαπά να
συλλέγει αντίκες και παλαιά πράγματα αξίας, τα οποία αναζητά σε διάφορα παλαιοπωλεία και παζάρια. Μια μέρα του 2010, ο Randy καθώς γυρνούσε από τη δουλειά του, σταμάτησε να ρίξει μια ματιά σε ένα μαγαζί με αντίκες. Από εκεί, αγόρασε κάποιες φωτογραφίες του 1800.

Όταν γύρισε σπίτι του και κοίταξε καλύτερα τις φωτογραφίες, εντόπισε μια που του έκανε μεγάλη εντύπωση. Απεικονίζονταν μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έπαιζαν κροκέ. Όταν αποφάσισε να μελετήσει καλύτερα τη φωτογραφία με ένα μικροσκόπιο, δεν πίστευε στα μάτια του. Στη φωτογραφία ήταν ο διάσημος εκείνης της εποχής Henry McCarty ή αλλιώς Billy the Kid!

Πριν από 131 χρόνια καταδικάζεται σε θάνατο δια απαγχονισμού ένας θρύλος της άγριας Δύσης, ένας από τους πιο διάσημους παράνομους. Είναι ο Μπίλι δε Κιντ (Billy the Kid) ο αδίστακτος πιστολέρο με τα παιδικά χαρακτηριστικά.

Ο Randy, δεν μπορούσε να είναι απόλυτα βέβαιος για τη γνησιότητα της φωτογραφίας. Έτσι, αποφάσισε να βρει κάποιους καλούς εμπειρογνώμονες για να κάνουν αυτή τη δουλειά.

Τέσσερα χρόνια μετά, η διαδικασία ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματα βγαίνουν. Οι εμπειρογνώμονες αρχικά, ήταν πολύ δύσπιστοι με όλη αυτή την ιστορία, ύστερα όμως από μεθοδική μελέτη, κατέληξαν πως οι φωτογραφίες είναι όντως η πρωτότυπες, επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητά τους.

Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για τον Randy, όπου ένοιωθε πραγματικά απίστευτα τυχερός με αυτή την ανακάλυψη. Όλες οι φωτογραφίες ήταν πολύ σπάνιες, αν και μια ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερη. Αυτή που απεικόνιζε τον Billy και τον Pat Garrett να παίζουν ένα παιχνίδι κροκέ σε ένα πάρτι γάμου. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία, ο Pat Garrett ήταν ένας σερίφης που λένε ότι σκότωσε τον Billy the Kid το 1881. Η αυθεντική αυτή φωτογραφία, κοστολογείται περίπου 4.250.000 δολάρια.

Ο Randy, αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με κάποιους συλλέκτες, καθώς υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Φαίνεται πως αυτός ο τύπος, θα γίνει σύντομα πολύ πλούσιος εξαιτίας μιας γρήγορης στάσης σε ένα κατάστημα με αντίκες!

loading...