Πέντε περιπτώσεις πραγματικά παράξενων γάμων


Ακούμε και βλέπουμε πολλά καθημερινά. Κάποια όμως είναι περισσότερο περίεργα από
αυτά που συμβαίνουν.

Δείτε μερικές παράξενες περιπτώσεις γάμων...
Ο Ρώσος που παντρεύτηκε μια πίτσα


Δυσκολευόταν να βρει τον έρωτα της ζωής του και αποφάσισε να βρει την αδελφή ψυχή του σε μια πίτσα και να την... παντρευτεί! Η παράξενη γαμήλια τελετή έλαβε χώρα σε μια πιτσαρία στην πόλη Τομσκ, στη νοτιοκεντρική Ρωσία και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα όλων των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Η γυναίκα που παντρεύτηκε τις γάτες της


Μετά από έναν οδυνηρό χωρισμό, πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι δε θα βρουν ποτέ την αγάπη. Αλλά αυτή η 48χρονη δεν το έβαλε κάτω και μετά από μια σχέση επτά ετών βρήκε την ευτυχία, τη συντροφικότητα και τη συναισθηματική πληρότητα με τις γάτες της. Αποφάσισε έτσι να τις παντρευτεί με μια ηλεκτρονική τελετή το 2004 και να επισημοποιήσει τη σχέση τους.
Ο άνδρας που παντρεύτηκε ένα βιντεοπαιχνίδι


Η Nene Anegasaki είναι ένας όμορφος χαρακτήρας και πνευματώδης . Γι’ αυτό και ένας 27χρονος από το Τόκυο αποφάσισε να την παντρευτεί. Βέβαια, δεν πρόκειται για μια πραγματική γυναίκα αλλά για έναν εικονικό χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιού. Ο «γάμος» έγινε το 2009 και ήταν ο πρώτος αντίστοιχος του είδους.
Η μητέρα που παντρεύτηκε τον δωρητή σπέρματος για το παιδί της


Ένα χρόνο μετά αφού η Aminah Hart έκανε την κόρη της με δωρεά σπέρματος, τον εντόπισε αφού ήθελε η κόρη της να γνωρίσει τον πατέρα της. Η νεαρή μαμά όχι μόνο βρήκε τον δότη αλλά αφού ερωτεύτηκαν το Δεκέμβριο του 2015 τον παντρεύτηκε. Στην αρχή περνούσαν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί αλλά στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν σε σχέση και οι δυο τους κατέληξαν ζευγάρι.
Ο άνδρας που παντρεύτηκε τη νεκρή σύντροφό του


Ένας Ταϊλανδός άνδρας παντρεύτηκε τη νεκρή φίλη του σε μια τελετή γάμου-κηδείας αφού αυτή σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. Ο άνδρας αποφάσισε με αυτό τον τρόπο να παντρευτεί την επί δέκα χρόνια φίλη του και οι φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν στο Facebook. Το ζευγάρι ήδη σκόπευε να παντρευτεί αλλά δεν πρόλαβε.

Πηγη viralnet

Δεν υπάρχουν σχόλια :