ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ. ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ, ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ


Δείχνει αν μη τι άλλο, την άποψη που έχει μέρος της Ευρώπης για την Ελλάδα εξαιτίας των αριστερών οδοστρωτήρων.
Ένα μήνα μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, πέρσι τέτοιες μέρες, στις κάλπες προσήλθαν στις 25 Οκτωβρίου 2015 και οι Πολωνοί.
Το κυβερνών κόμμα ΡΟ είχε δώσει στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό του σποτ, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα τι έπαθαν οι Έλληνες με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τι θα πάθουν οι Πολωνοί με κυβέρνηση του κόμματος της αντιπολίτευσης PIS, εαν κέρδιζε.

Ο τίτλος του σποτ ήταν «Ο δρόμος προς την ελληνική τραγωδία». «Οι Έλληνες εξαπατήθηκαν από τους πολιτικούς οι οποίοι τους υποσχέθηκαν μία ζωή πάνω από τις οικονομικές τους δυνατότητες, δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν να εξαπατήσει τους Πολωνούς με τις υποσχέσεις του», αναφερόταν στο επίσημο κανάλι του κόμματος στο Youtube.

Σε αυτό εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Όταν οι πολιτικοί δίνουν ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μην υπολογίζεις σε ελληνικές διακοπές, αλλά μάλλον στην ελληνική τραγωδία».

Το σποτ δείχνει πλάνα από την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και οι ουρές έξω από τις Τράπεζες.

Μας είχαν κάνει ξεφτίλα και εμείς παρακαλάγαμε για δανεικά. Ας προσέχαμε.

Δείτε το διδακτικό βίντεο:

2 σχόλια :