Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: O ΣΥΡΙΖΑ βαφτίζει το κρέας ψάρι!


"Σύμφωνα με το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ ή δεν ζούμε στην χώρα αυτή ή μιλάμε για άλλη κοινωνία! Απορεί κανείς με το πολιτικό θράσος των κυβερνητικών στελεχών που επιμένουν ότι το πράγμα πάει...καλά!

Αύξησαν τους φόρους, τον ΕΝΦΙΑ... Κόβουν το ΕΚΑΣ από 80.000 "φοροφυγάδες" -όπως τους αποκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ-... Έφεραν μια φοροκαταιγίδα στον ελληνικό λαό.

Υποθήκευσαν την περιουσία της χώρας... Ακόμη προσπαθούν να κλείσουν την αξιολόγηση...
Και προσπαθούν να πείσουν όλες τις κοινωνικές ομάδες που διαμαρτύρονται ότι το πράγμα πάει καλά!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βαφτίζει το κρέας ψάρι!", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Τώρα" του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Ερωτηθείς για την τροπολογία για τις offshore ο βουλευτής Θεσσαλονίκης απάντησε:

"Ακόμη μια φορά είδαμε μία μεγαλειώδη κωλοτούμπα της κυβέρνησης. Νομοθέτησαν την τροπολογία για τις offshore, αφού τους καταγγείλαμε την πήραν πίσω και, τελικά, έφεραν μια τροπολογία που αφήνει δύο μήνες περίοδο χάριτος σε όσους θέλουν να τακτοποιήσουν τις "υποθέσεις" τους...

Η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία, την ψήφισε, έκανε την κωλοτούμπα, την πήρε πίσω και πάλι κατηγορεί την αντιπολίτευση και τους δημοσιογράφους που την κατήγγειλαν", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αναρωτήθηκε:
"Τελικά δεν μας είπαν ποιον καλύπτουν;"

Για την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας ο Κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

"Εμείς σε κωμωδίες δεν συμμετέχουμε! Δεν γινόταν να παρακολουθήσουμε μια διαδικασία παρωδία, όπου μια κυβέρνηση νομοθετεί κάτω από την κατακραυγή του κόσμου για να καλύψει κάποιους ανθρώπους...

Από την μία τους πιάσαμε με την γίδα στον ώμο και από την άλλη μας κατηγορούν επειδή τολμήσαμε να δείξουμε ποιος ψεύδεται!", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

1 σχόλιο :