Διεμφυλικοί και «τραβεστί» κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Β.Τσιάρτα για την… δημόσια τοποθέτησή του

Σε μία ένδειξη της επικράτησης της κουλτούρας της «ανωμαλίας» στην Ελλάδα, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, διαμέσου της προέδρου του
, Μαρίνας Γαλανού, προχώρησε σε μήνυση εναντίον του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και όσων είχαν εκτοξεύσει απειλές κατά της ζωής της (;) το… τελευταίο διάστημα.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είχε προβεί σε δηλώσεις λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου. Είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook πως εύχεται «οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Σε άλλη του ανάρτηση ο Τσιάρτας, λίγες ώρες αργότερα είχε σχολιάσει «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα»

Η Μαρίνα Γαλανού, το τελευταίο διάστημα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου δεχόταν απειλές για τη ζωή της και αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Όπως ανέφερε, «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

loading...

4 thoughts on “Διεμφυλικοί και «τραβεστί» κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Β.Τσιάρτα για την… δημόσια τοποθέτησή του

  1. Τελικά, στις σημερινές δημοκρατίες δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του κάποιος.
    Ιδού τι παθαίνει όποιος νομίζει ότι μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του.

  2. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΟΥ ΑΕ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ,ΠΕΡΙΣΟΥΦΡΙΔΙΑ,ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΣΦΗΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ,ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ,ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΟΠΗΣ,ΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΔΡΑΠΑΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΦΙΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ,ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

  3. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΩΡΑΪΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ..!

  4. OTAN Η ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΩΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ……
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ NAPALM!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.