Πάνο Καμμένε, τί έκανες τα έγγραφα ντοκουμέντα της Θεοδωροβίας Πλακά;; ‏


ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;
α)το δυνατό σχόλιο της Θεοδωροβίας Πλακά (πρώην ιδρυτικού μέλους ΑΝ.ΕΛ) σε άρθρο τού press.gr.
β)τα 3 καυτά κείμενα της Θεοδωροβίας,
πού εξηγεί την αποχώρησή της από μέλους των ΑΝ.ΕΛ,αφού αδιαφόρησαν πλήρως γιά τα σκάνδαλα διαφθοράς πού ασχολείται….
Καί μετά από αυτά ο Καμμένος τοποθετεί καί «ακτιβίστρια» στο επικρατείας στις τελευταίες εκλογές, γιά τα μάτια των…ανυποψίαστων ψηφοφόρων.
Ή πολιτική παραπλάνηση καλά κρατεί!Χριστίνα Τρεμόντι: H επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ!

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.
Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του κόμματος, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν τον αγώνα κατά της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν τη μάχη κατά της διαφθοράς, είτε αυτή στα υψηλά επίπεδα (πολιτικοί, μίζες) είτε αυτή που υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή (φακελάκι)». Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε ότι «προσπαθούν να μας τελειώσουν, όπως και παλιότερα, με τις δημοσκοπήσεις» για να συμπληρώσει ότι «εμείς θα καταφέρουμε να φέρουμε το καινούργιο στην πολιτική ζωή της χώρας».Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι η γεννημένη στις ΗΠΑ, Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα «edosafakelaki.org», στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς. Η κυρία Τρεμόντι σημείωσε ότι «η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού για το κράτος πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορέσει αυτή η χώρα να πάει μπροστά ξανά».Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα βρίσκονται, επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργος Κλειδέρης, ο ομογενής Χριστόφορος Σοφιανίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Νίκος Κατσαρός, η πρώην βουλευτής και απόφοιτος σχολής Εμπορικού Ναυτικού, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, ο αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και νυν επιχειρηματίας, Νεκτάριος Μεταξάκης, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Βάρδας, ο πανεπιστημιακός Ζήσης Παπανικολάου, ο επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού, Γιάννης Στεφανουδάκης, ο ιατρός, Κωνσταντίνος Μπούμπαρης, ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου και ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Γαβριήλ Αβραμίδης.

*Στη φωτογραφία ο Πάνος Καμμένος μαζί με την 25χρονη ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τρεμόντι

Press- gr στις 9/08/2015 11:45:00 π.μ.
Κοινή χρήση1 σχόλιο:


Via Plaka8 Σεπ 2015, 12:42:00 μ.μ.

Πάνο Καμμένε, καλοί οί πολιτικοί εντυπωσιασμοί όταν τα ποσοστά εξαφανίζονται, αλλά υπάρχω κι εγώ εδώ, πού όσον αφορά την διαφθορά έχω άποψη γιά σένα .Ήμουν από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη των ΑΝΕΛ κι αφού έφερα μέσα στα χέρια σου στην Βουλή Πάνο Καμμένε έγγραφα από τον αγώνα μου κατά της διαφθοράς στην Γ.ΓΑθλητισμού καί ζήτησα να βοηθήσεις καί να τα κάνεις σημαία σου,δεν ενδιαφέρθηκες ουδόλως όχι μόνον εσύ,αλλά καί ή κυρία Χρυσοβελώνη πού της πήγα ολόκληρο επιβαρυντικό πόρισμα τού Λέανδρου Ρακιντζή στο γραφείο της.Ούτε ο κύριος Καπερνάρος στο γραφείο τού οποίου στην Κυψέλη άφησα πολύ σοβαρά έγγραφα ενδιαφέρθηκε καί ένεκα αυτής σας της αδιαφορίας για την διαφθορά Πάνο Καμμένε εγκατέλειψα το κόμμα σου με δημόσια δήλωσή μου πού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.Καί το πιό τραγικό; Ή κυρία Κουντουρά βουλευτής σας καί Υπουργός σας, στα πρακτικά της Βουλής στις 18/12/2013 αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς ίχνος ντροπής «δεν μπορεί να ζητούνται αναδρομικά χρήματα για τα οποία οι υπάλληλοι έχουν φορολογηθεί»!!
Αυτό αφορούσε νομοθετική ρύθμιση γιά να μην καταβληθούν 1.000.000(ένα εκατομμύριο) ευρώ ,πού προωθούσε στην Βουλή ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος καί το κόμμα σου Πάνο Καμμένε διά της κυρίας Κουντουρά συμφωνούσε. Το ποσό αυτό έχει καταβληθεί παράνομα σεδημόσιους υπαλλήλους της Γ.Γ.Αθλητισμού και πρέπει να επιστραφεί. Με τον αγώνα μου (αφού είχα βγεί στην τηλεόραση και το είχα καταγγείλει δημόσια) απετράπη ή ψήφιση της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης καί τον λόγο έχει πλέον ή δικαιοσύνη.
Κατόπιν όλων των ανωτέρω 100 ακτιβίστριες να βάλεις στα ψηφοδέλτιά σου ,εσύ δεν πείθεις Πάνο Καμμένε,τουλάχιστον εμένα.
Θεοδωροβία Πλακά(Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ)


ΔΙΑΦΘΟΡΑ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ,
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ Ο, ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!
ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ) ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΜΟΥ: ΤΗΝ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!
ΤΑ ΕΧΩ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Γ.ΟΡΦΑΝΟΣ-Ι.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ), ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Γ.ΑΘΛ., ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΑΜΟΥΘ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΠΑΠ.
ΕΧΩ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ 20 ΕΤΗ..
ΕΝΕΚΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΥΔΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ!!
.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠ’ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘ” ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΟΥ!!
ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ:
» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ»???
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΠΙΣΩ???
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ Ή ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ: ΚΥΡΙΕΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ????
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ….
ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Ο ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ) ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΣΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ 13 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ????!!
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!!!
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ!
ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ:
α) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ «ΣΗΜΑΙΑ» ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
β) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ Γ.ΟΡΦΑΝΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ???
γ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ- ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ??
δ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ???
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΙΔΙΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!!
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ:
ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ??
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜ.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

(Η ΑΠ-ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ)

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΙ!!
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!!
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ

(ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ)
ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ…
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΩΣΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ! ΑΛΛΑ ΕΔΩ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ!
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ) ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΕΡΓΟΥ (ΔΡΑΣΗ). ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΕΣ!
ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!
ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ??
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ!
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ» ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!
Η Γ Ε Τ Η Σ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΕΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΠΕΙΝΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!
«ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΟΣ!! ( JIM ROHN 1930 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ!!!
ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ», ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΑΝΤΙΔΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!
(ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ)

ΘΕΟΔΩΡΟΒΊΑ ΠΛΑΚΆ
Ελληνίδα Πολίτης

3 σχόλια :