Και τυπικά τζαμί η Αγία Σοφία! – Μουεζίνης καλεί σε προσευχή – Nέα πρόκληση της Τουρκίας – Βίντεο

Φρίξον ουρανέ λίγο πριν το Πάσχα!

Ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πριν από λίγες ημέρες έδωσε αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές σε σύσκεψη με τους Ιεράρχες του Θρόνου οι οποίοι διαμένουν στην Κωνσταντινούπολη, και συζητήθηκε το θέμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας, οι οποίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και εννοείται χωρίς χρήση μεγαφώνων, οι Τούρκοι από την πλευρά τους έχουν δικό τους μπαϊράκι.
Oι Τούρκοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ από τον κορονοϊό που κάνουν ότι είναι δυνατόν, ακόμη και όσα απαγορεύονται, για να γλιτώσουν από την πανδημία. Η φωνή του μοεζίνη έσκισε την νύχτα και τις καρδιές των Χριστιάνων προερχόμενη από την Αγιά Σοφιά!
Το βίντεο συνοδεύεται από το σχόλιο απελπισμένου χρήστη : “Ποιος ακούει αυτές τις προσευχές, ο δάσκαλος κρατά μόνος του, κανένας δεν ακούει, ας χρησιμοποιήσουμε αυτή τη θρησκεία, οι άνθρωποι είναι παγωμένοι από τη θρησκεία”.
Με την κατάσταση στην Τουρκία σχετικά με τον κορονοϊό να έχει εκτραπεί και τον Ερντογάν να κρύβεται οι Τούρκοι μουσουλμάνοι έχουν στραφεί στον Αλλάχ να τους βοηθήσει.
Όπου να ΄ναι ξεκινάει και το Ραμαζάνι…
Και σαν μην έφτανε αυτό πριν από είκοσι μέρες ανατριχίλα είχε προκαλέσει στον Ορθόδοξο κόσμο το περιστατικό με τα εδάφια περί κατάκτησης από το Κοράνι που ήχησαν στην Αγιά Σοφιά. 
Η Αγία του Θεού Σοφία όμως είναι χριστιανικός ναός. Ο Προφήτης Μωάμεθ έχει ρητώς απαγορεύσει σε μουσουλμάνο πιστό ή σε μουσουλμάνο θρησκευτικό ηγέτη να βεβηλώσει ή να μετατρέψει χριστιανική Εκκλησία από ναό του Θεού της χριστιανικής πίστης σε κάτι άλλο. Ούτε ένα κερί δεν μπορεί να πάρει μουσουλμάνος με κακή πρόθεση από χριστιανική Εκκλησία. Και αν το κάνει, παραβιάζει τους κανόνες του Μωάμεθ, όπως οι Κανόνες του Προφήτη περιγράφουν. Ιστορικά, δεν υπήρξε ποτέ θρησκευτικός ηγέτης, οποιασδήποτε θρησκείας, που να αμφισβήτησε το γεγονός ότι η Μεγάλη Εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη είναι χριστιανικός ναός. Ποτέ. Κανείς.
Και πράγματι, όταν το 2010, ο Αλί Μπαρντάκογλου, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, ρωτήθηκε δημόσια, τι είναι η Αγία Σοφία, απάντησε επίσημα. «Η Αγία Σοφία είναι χριστιανική εκκλησία».
Αλλά είπαμε, οι Τούρκοι δεν σέβονται τίποτα πλέον!
Το χθεσινοβραδινό βίντεο μιλάει από μόνο του

loading...