Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

Ο εχθρός  δεν είναι άλλος  από τον  πυλώνα της εξουσίας που αποκαλείται ΤΥΠΟΣ  και πολύ περισσότερο η σύγχρονη εκδοχή του  ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ  τα γνωστά σε όλους μας  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ).
 Αυτές  τις δύσκολες μέρες που όλοι  έχουμε μαντρωθεί στα σπίτια μας  ο ρόλος τους  έχει ξεφύγει εντελώς έξω από κάθε όριο. Δεν  μπορούν καν να μείνουν εντος   κάποιων αξιοπρεπών ορίων σεβόμενοι  τον λαό στον οποίο απευθύνονται. Συγκεκριμένοι  ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ  δε, που εμπίπτουν και στην δικαιοδοσία του περιβόητου οργάνου ΕΣΗΕΑ, έχουν διαβεί εντελώς τον Ρουβικωνα.Ο ρόλος της ενημέρωσης  έχει πάρει την θέση της τυμβωρυχίας , τον εξευτελισμό της ανθρώπινης οντότητας  χάριν  προφανώς του γεμίσματος του προγράμματος  και της διόγκωσης των οικονομικών απολαβών τους.
Δημοσιοκαφρος δε του ΑΛΦΑ  στον οποίο η ΕΣΗΕΑ πρόσφατα επέβαλε πρόστιμο  για παραπληροφόρηση  Σάββατο  4/4  ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε ον κάμερα να επιβληθούν πρόστιμα  σε όσους προσπάθησαν  να αλλάξουν την μόνιμη κατοικία τους με αυτή  στο χωριό τους η την παραθεριστική. Άλλος δε   όπως και η σύζυγος του , μέσα από τις εκπομπές τους μας προσβάλουν θρασύτητα.
Θα μου πείτε ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις και θα κάνουν ότι θέλουν τα αφεντικά τους για να κονομήσουν.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ έτσι όμως…Οι συχνότητες είναι περιουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , είναι  περιορισμένες  ,και αυτό σημαίνει  ότι ο καθένας από αυτούς  είτε καναλαρχης είτε ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ  θα πρέπει να λειτουργούν  με βάση κανόνες και δεοντολογία.
Έχουν  ξαμοληθεί όλα τα κανάλια μαζί με τι μιαρό προσωπικό τους ,σε μια επιχείρηση πρωτοφανούς κατατρομοκράτησης  του  λαού , ο όποιος τα έχει χαμένα  με αυτό που συμβαίνει. Υγιείς άνθρωποι  κλεισμενοι στα σπίτια τους  να βομβαρδίζονται  διαρκώς με τον φόβο.
Θα ζητήσει κάνεις από αυτούς συγγνώμη αργότερα  για τα ψυχολογικά προβλήματα που  προκύψουν σε πάρα πολλούς από αυτούς???
Ο ΡΟΛΟΣ  ΤΩΝ ΜΜΕ θα πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις  να βελτιώνει την ψυχική κατάσταση , και όχι να την  πηγαίνει στα ταρταρα. Δεν χρειάζονται ούτε πολλαπλές αναφορές για τον παγκόσμιο αριθμό προσβεβλημένων, ούτε των θανάτων.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ όμως ότι σιωπηρά έχει δοθεί στα ΜΜΕ ο ρόλος του εκφοβισμού και της τρομοκράτησης. Γιατί άλλωστε η κυβέρνηση διέθεσε 11(έντεκα) εκατομμύρια για την προώθηση της ενημέρωσης για τον ιο  , και παράλληλα  ανέστειλε για το μέλλον την πληρωμή 25(είκοσι πέντε) εκατομμυρίων, από τα κανάλια προς το δημόσιο για τις άδειες??
Ο    διαφημιστικός όγκος όμως όπως θα δείτε  πολλαπλασιάστηκε……..
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΩΣ ΜΕΣΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ  ΠΑΡΑ Ως ΜΕΣΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η Ν.Τ.Π  παίζει το τελευταίο της χαρτί  και ο τύπος με τα υπόδουλα  μειράκια του  μετέχει ασθμαίνοντας  σε αυτή την προσπάθεια
****ΠΟΤΕ θα μπορεσουμε  εμεις να παιξουμε το τελευταιο χαρτι
Μπορούμε να βρούμε τρόπο  να βάλουμε αυτόν τον ύπουλο εχθρό  στην θέση του???

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!

loading...