Ποιος Τσιόδρας και Χαρδαλιάς . Αυτοί σας έσωσαν έως τώρα από τον κοροναϊό . Εφιαλτικό το επόμενο σενάριο.

Ένα περίεργο μήνυμα εστάλη εις τον προσωπικό μου υπολογιστή πριν μερικά 24αωρα. Εκ μέρους μιας ομάδας με την επωνυμία Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης , ο αποστολέας , κάποιος Δημήτρης Γ μου έγραφε τα εξής , που εάν ισχύουν εκεί στην Ελλάδα , υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και δεν το παραδέχεστε

-Αγαπητέ Συνέλληνα , Γιατρέ . Στην Ελλάδα της καρδιάς μας , μας ανησυχεί πλέον η διάθεση των Κυβερνόντων να τελειώνουν μια ώρα ε νωρίτερα με την πανδημία του κορονοΪου προκειμένου να ικανοποιήσει διάφορες καταστάσεις που επιβαρύνονται ή πλήττονται . Τις καταστάσεις αυτές όλο και περισσότερο και ασυναίσθητα τις αναδεικνύουν τα συστημικά ΜΜΕ παρασύροντας τον κόσμο σε μια λάθος αντίληψη του κίνδυνου , κι όλοι τους , είναι πλέον μια ¨ωραία παρέα¨ που δεν ξέρει τον εφιάλτη που την πλησιάζει . Μια διάθεση όμως , που στηρίζει και η αντιπολίτευση όπως φαίνεται . Η τακτική που ακολουθούν να βάζουν σε καραντίνα όποια περιοχή εμφανίσει επικίνδυνη συγκέντρωση ιϊκού φορτίου θα οδηγήσει στο να μπει σε καραντίνα απότομα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας . Η έκρηξη θα γίνει όταν η κατάσταση στην Αθήνα δεν θα μπορεί να κρυφτεί άλλο από το σύστημα . Στην φάση αυτή θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη φήμη ότι η Ελλάδα , η μικρή αυτή χώρα με την τεράστια Ιστορία τα κατάφερε . Τη φήμη αυτή τη χρειάζονται για να ορθοποδήσουν αργότερα οικονομικά , θα πασχίσουν να την αναδείξουν με κάθε κόστος και τότε , θα ξεκινήσει και ο εφιάλτης της Ελλάδας . Σε 20 ημέρες δεν θα υπάρχουν κρεβάτια στα νοσοκομεία , η κρατική μέριμνα θα μεταφέρει την ευθύνη της στην κατ΄ οίκον νοσηλεία και θα χαθεί ο έλεγχος .

Σας ζητάμε να κάνετε ότι μπορείτε και όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Εύκολα πλέον μπορείτε να πείτε την επιστημονική σας άποψη στα πάνελ των Ελληνικών καναλιών . Ξυπνήστε τους από τον υπνωτισμό που έχουν περιέλθει . Πείτε τους για τον κίνδυνο που διατρέχουν όπως ανωτέρω περιγράψαμε και μαζί με την επιστημονική σας άποψη , ωθήστε τους να ακολουθήσουν αυτά που έχουμε προτείνει .

Σημ Το παρόν έχει σταλεί και σε άλλους Ιατρούς της Αυστραλίας και όχι μόνο . Σας αποστέλλουμε email για ενημέρωσή τους και συνημμένα φωτο επιλογή μας .

Με θαυμασμό για το έργο σας , Δημήτρης Γ , εκ της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης –

Ας δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά και άσχετα με την παρακίνηση του μηνύματος , από αυτούς τους ανώνυμους.

Μια πρόσφατη έρευνα που βρίσκει πολλούς σύμφωνους και εδώ στην Αυστραλία αναφέρει ότι : “Είναι πιθανό ότι ένας πρόγονος του ιού SARS-CoV-2 να μεταπήδησε και να προσαρμόστηκε στον άνθρωπο, αποκτώντας νέα γονιδιωματικά χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια κάποιας μη ανιχνευμένης μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο .Μόλις μεταδοθεί ο ιός, αυτές οι προσαρμογές που έχει υποστεί, θα επιτρέψουν στην πανδημία να εξαπλωθεί και να παράγει ένα αρκετά μεγάλο σύνολο κρουσμάτων”,

Εάν φίλοι μου εκεί στην Ελλάδα , είναι έτσι τα πράγματα , τότε , όχι μόνο θα δούμε μετάλλαξή του , αλλά να είστε σίγουροι ότι ο COVID-19 θα επισκεφτεί το 60-70% του πληθυσμού και εάν σήμερα μετά από ένα μήνα έχετε 53 νεκρούς στα 10.000 πραγματικά κρούσματα ,φανταστείτε τι θα συμβεί όταν τα κρούσματα φτάσουν στα 5-6.000.000 . Τότε, όσο και να μοιραστούν τα σοβαρά περιστατικά στο χρόνο πάλι θα είναι υπερβολικά. Για αυτό άλλωστε κάποιες χώρες που τώρα βλέπουμε να ζουν δράματα , έχουν στην πραγματικότητα επιλέξει την ¨ ανοσία της Αγέλης ¨ που προϋποθέτει θυσία χιλιάδων . Οι στιγμές που ζει η ανθρωπότητα είναι όντως βιβλικές .

Ως εκ τούτων και από αυτήν την οπτική έχουν δίκιο αυτοί οι ανώνυμοι. Παραθέτω το σχετικό ιστότοπο για ενημέρωσή σας https://www.sciencealert.com/the-new-coronavirus-could-have-been-percolating-innocently-in-humans-for-years Στην συνέχει έψαξα στα sites που μου κοινοποίησαν για να δω τι προτείνουν , ποιοι μπορεί να είναι και έχουν μια τόσο προσεγμένη άποψη για το σοβαρό αυτό θέμα . Δεν σας κρύβω ότι εξεπλάγησα

Από τα τέλη Φεβρουαρίου φαίνεται ότι αυτή η Ομάδα φώναζε να πάρετε μέτρα καθολικής καραντίνας εκεί στην Ελλάδα για να μπορείτε να κάνετε Πάσχα . Φαντάζεστε τι εικόνα θα έδινε η Ελλάδα εάν έπαιρνε πιο έγκαιρα τα μέτρα και ήταν τώρα η μόνη χώρα στον Κόσμο που θα έκανε Πάσχα όπως εδώ και αιώνες; Στην συνέχεια φαίνεται να απειλή με συλλήψεις όποιους δε φοράνε μάσκα σε Σουπερ Μάρκετ και τράπεζες . Δεν ξέρω εάν είναι αστυνομικοί αλλά μια τέτοια απειλή σίγουρα έπιασε τόπο αφού ξαφνικά φαίνεσαι πολλοί να φοράνε μάσκες και γάντια στους δρόμους της Ελλάδας , χωρίς να υπάρχει επίσημη κατεύθυνση από το κράτος . Αυτό σας έσωσε να ξέρετε . Μια ριπή ανέμου μπορεί να μεταφέρει έως και 15 μέτρα τα σταγονίδια από την αναπνοή που μεταφέρουν το ιό . Μη φοράτε όμως μάσκες με βαλβίδα και αυτές που χρειάζονται οι ιατροί 1ης γραμμής . Φοράτε τις απλές . Στη συνέχει ξεχωρίζω μια σημαντική πρόταση της μυστήριας αυτής ομάδας που φαίνεται να ακολουθήθηκε και κυριολεκτικά έσωσε την πατρίδα μου .Στις 18 Μαρτίου προτείνει σε δραματικό τόνο να μπουν σε καραντίνα όλες οι υγιής περιοχές της Ελλάδας . Μια τακτική που δεν εφαρμόστηκε πουθενά αλλού στον κόσμο και που εξ αυτού , φαίνεται να ήταν η σωτήρια τακτική σας . Πολλές άλλες ήταν οι αναφορές της και οι προτάσεις της στην συνέχεια που κατέληξαν στο δια ταύτα και συγκεκριμένα , ζητούν να γίνει μια υπέρβαση από τον Ελληνικό λαό κα την πολιτική ηγεσία . Να μπει όλη η χώρα σε καθολική καραντίνα για 15 ημέρες και να τελειώνει , από το να είσαστε ελεύθεροι πολιορκημένοι για μήνες . Πράγμα όμως εξαιρετικά δύσκολο μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την διάθεση που σας έχει κυριεύσει, να ελευθερωθείτε μια ώρα ε νωρίτερα .

Αυτό και εγώ σας Ιατρός σας προτείνω, ειδικά εάν το τελευταίο σενάριο για την διάδοση του ιού ισχύει τελικά . Κάντε την υπέρβαση αυτή . Το προφίλ των ανώνυμων αυτών , είναι το προφίλ των ατόμων που σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές εμφανίζονται από το πουθενά για να δείξουν την σωστή πορεία των πραγμάτων που πρέπει να ακολουθηθεί . Όταν μάλιστα τούτο δεν βρίσκει αντίθετη την επιστημονική κοινότητα , τότε αναδεικνύεται ως σωτήρια τακτική .

Ήδη έχω έρθει σε επαφή με τηλεοπτικούς σταθμούς εκεί στην πατρίδα μου, έχω πάρει σειρά όπως μου είπαν, και σύντομα θα επιχειρηματολογήσω υπέρ της υπέρβασης αυτής μπροστά στους δέκτες σας . Τέλος παρακαλώ τους ανώνυμους αυτούς να επικοινωνήσουν μαζί μου . Η κινητοποίησή τους πρέπει να έχει συνέχεια.

Με φιλικού χαιρετισμούς

Από το Hellenic Medical Society of Australia , email, [email protected] , Dr G.Orfanos,

loading...