ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Αρχηγέ της Ν.Δ και παρατρεχάμενοι του συστήματος ( Τσιλιαδόροι – Σπιούνοι – Καλοθελητές – Φερέφωνα – Λαγοί – Διπρόσωποι – Μ.Μ.Ε )
Εύχομαι ολόψυχα να μην επιβεβαιωθώ αλλά όλα τα κομμάτια του ΠΑΖΛ όταν τα ενώσεις βγάζουν το αντίθετο συμπέρασμα. Και για να γίνω συγκεκριμένη.
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΚύριοι προχωρήσατε στην νομιμοποίηση 28 κέντρων – εφαρμόζεται το σχέδιο ΕΣΤΙΑ για εγκατάσταση Λαθρομεταναστών σε σπίτια όλα πληρωμένα – χωρίς καμία Υγειονομική κάλυψη μεταφέρονται λαθρομετανάστες στην Ηπειρωτική Ελλάδα – ενώ οι Έλληνες είναι σε καραντίνα αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι – Κλέβουν , καταστρέφουν , λεηλατούν και η αστυνομία τους κάνει μήνυση για πλημμέλημα ενώ του Έλληνες εάν κάνουν κάτι για να προασπίσουν την περιουσία τους κρίνονται προφυλακτιστέοι .
Όλα αυτά δεν είχαν γίνει πριν την έναρξη της ίωσης διότι ενώ οι περιφερειάρχες , οι δήμαρχοι οι οποίοι εξελέγησαν με την σημαία της Ν.Δ ενώ ήθελαν να τα εφαρμόσουν παρόλο των προεκλογικών εξαγγελιών που έλεγαν το αντίθετο , έβρισκαν την αντίθεση των πολιτών. Τώρα λοιπόν εν μέσω ίωσης ψηφίσθηκαν όλα τα παραπάνω και υλοποιούνται. Εφαρμόζεται το σχέδιό σας για επίλυση του δημογραφικού με τους Λαθρομετανάστες το οποίον Εύρισκε ισχυρές αντιστάσεις για υλοποίηση.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΗ Τουρκία έστειλε στον Ο.Η.Ε συντεταγμένες για την ανύπαρκτη Α.Ο.Ζ με την Λιβύη και η αντίδραση της Ελλάδος ήταν μια τρύπα στο Νερό . Ενώ θα έπρεπε να είχαμε επεκτείνει τα 6 μίλια σε 12 ακόμη δεν το έχουμε κάνει . Η Υποχωρητικότητα στα Εθνικά θέματα που δεν είναι προς όφελος να αναπτυχθούν είναι σε όλο της το μεγαλείο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕνώ θα έπρεπε να αρχίσω να αριθμίζω ενέργειες και πράξεις που αφορούν οικονομικής φύσεως θέματα θα αρκεστώ να πω τα δυο τελευταία επεισόδια ,
11.000.000 για Υγειονομική Διαφήμισή και 13.500.000 οικονομική βοήθεια στα κόμματα ενώ υπάρχουν μεγάλες υγειονομικές ανάγκες για τα Νοσοκομεία.
Βέβαια μένει να δούμε στο τέλος της ίωσης το τι μέτρα θα έχετε λάβει για τον Ελληνικό λαό και όχι για τους Ολιγάρχες – Καναλάρχες – και τους έχοντες προκειμένου να μην κατέβει και άλλο το εισόδημά του.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕάν θα έπρεπε να γράψω τις πολιτικές θέσεις στα κοινωνικά θέματα ειλικρινά θα έπρεπε να γράψω μια ολόκληρη έκθεση με τις αρνητικές της απόψεις
( Π.Χ Ιδιωτικοποίηση της Υγείας , της Παιδείας , της ενέργειας , εξάρτηση της ενέργειας από μεγάλα φαν της Γερμανίας , ) υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα.
απολύσεις εργαζομένων και πάει λέγοντας.
Βέβαια όλα αυτά χωρίς την βοήθεια των παρατρεχάμενων και ειδικά με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η αλλιώς εξαπάτησης δεν ήταν και δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν.
Με την θεωρίες του φόβου ,του πανικού , του τρόμου , του αιφνιδιασμού μέσω των Μ.Μ.Ε έχετε επιβάλλει στον λαό με Π.Ν.Π πολλές αντισυνταγματικές ελευθερίες
Κ πρωθυπουργέ , και παρατρεχάμενοι είστε βαθιά νυχτωμένοι εάν νομίσετε ότι ο λαός δεν ξέρει τι του γίνεται και κάνει υπομονή έως να περάσει αυτή η πανδημία και να δει τι έχει γίνει και τι πρόκειται να κάνει το πως θα αντιδράσει.
Η Υπομονή θα γίνει Οργή , η Οργή θα γίνει αντίδραση , και η αντίδραση καλύτερα να μην ξέρετε.
Όποιοι θέλησαν να του στερήσουν τις ελευθερίες του την πλήρωσαν ακριβά .
Κ Πρωθυπουργέ η Ορθοδοξία και η Εκκλησία στάθηκε ανά τους αιώνες αρωγός του λαού , προσέχετε διότι οι πράξεις σας δείχνουν κάτι άλλο .
Και για το τέλος έχω να σας πω τούτο και να σας απευθύνω και μια προειδοποίηση » Το ωσαννά ευλογημένος ο ερχόμενος » δεν απέχει πολύ από το » Σταύρωσον – Σταύρωσον αυτόν » διαλέγεται και παίρνετε.

Πόπη Ζώη

loading...