Μόσχα: «Βλέπουμε παράξενους θανάτους στην Ιταλία – Άνθρωποι κοιμούνται και δεν ξυπνάνε ποτέ ξανά»

«Παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό, οι οποίοι δεν μπορούν να αιτιολογηθούν, ανθρώπων που απλά έπεσαν για ύπνο και δεν ξύπνησαν χωρίς να έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, κατέγραψαν οι Ρώσοι γιατροί και βιολόγοι την ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Όπως ήδη πρώτο έχει ενημερώσει το pronews.gr η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί βιολογική επίθεση, τουτέστιν η Λομβαρδία έχει μολυνθεί επίτηδες από βιολογικούς παράγοντες που διέχυσαν… κάποιοι.

Για «παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό στην ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας μιλούν οι Ρώσοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να συνδράμουν τις ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η Λομβαρδία είναι η πλέον πληττόμενη περιοχή του πλανήτη από τον COVID-19, με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, Ρώσοι επιστήμονες έχουν μεταβεί στη συγκεκριμένη περιφέρεια, με στόχο την ακριβή καταγραφή όλων των νέων χαρακτηριστικών του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets», οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ.

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσους.

Μάλιστα, τουλάχιστον πέντε τέτοιοι «περίεργοι» θάνατοι καταγράφηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο λειτουργεί ως χώρος νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου, πάνω από 15 αεροσκάφη της Ρωσικής Αεροπορίας προσγειώθηκαν στην πόλη Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας, μεταφέροντας περισσότερους από 100 Ρώσους στρατιωτικούς ιολόγους και ειδικούς στην επιδημιολογία, όπως και οκτώ ιατρικές – νοσηλευτικές ταξιαρχίες.

Η εξέλιξη αυτή, αποτέλεσε συνέπεια των διμερών συνομιλιών μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Τζουζέπε Κόντε, με στόχο την ανάσχεση της διασποράς του ιού στη γειτονική χώρα.

Σημειώνεται ότι έστειλε κλιμάκιο βιολογικού πολέμου η Ρωσία στην Ιταλία και όχι απλώς ιατρικό προσωπικό, που σημαίνει πως η Μόσχα έχει βάσιμες υποψίες όχι μόνο ότι ο κορωνοϊός είναι «πειραγμένος» από ανθρώπινο χέρι και όχι κάτι που προέκυψε από την φύση, αλλά επίσης ότι θεωρεί την Ιταλία θύμα «σκόπιμης διασποράς του ιού» (υπάρχουν τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο) και αυτή είναι η αιτία που η χώρα έχει όντως εκατόμβες νεκρών καθημερινά.

Το κλιμάκιο που έχει στείλει καταδεικνύει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει αυτήν την αποστολή η Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Ο στρατηγός Sergei Kikot, αναπληρωτής επικεφαλής των ΡΒΧ δυνάμεων των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ηγείται της αποστολής που έχει στείλει στην Ιταλία το ρωσικό ΥΠΑΜ.

loading...