1.427 νεκροί από κορωνοϊό σε μία ημέρα στην Γαλλία των απαγορεύσεων κυκλοφορίας και των περιορισμών!

Η Γαλλία που έκλεισε σχεδόν ένα μήνα με απαγόρευση κυκλοφορίας και σκληρά περιοριστικά μέτρα και είχε αποθεωθεί ως ο «αντίπαλος πόλος» της Σουηδίας και αρχικά της Βρετανίας (ήρθη πριν από δύο εβδομάδες η τακτική αυτή) σήμερα είχε μία (ακόμη) «μαύρη» ημέρα με τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό να φτάνουν τους 1427!

Συνολικά, η Γαλλία μετρά 10.328 θύματα από την πανδημία του κορωνοϊού, εκ των οποίων 7.091 πολίτες έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο και 3.237 είναι οι νεκροί στα γηροκομεία της χώρας.

«Σε εθνικό επίπεδο φαίνεται πως ο αριθμός των νεκρών σταθεροποιείται» τονίζει ο γενικός διευθυντής Υγείας, Ζερόμ Σαλομόν και είναι σαφές ότι έχει black humor!

Αλήθεια οι λαλίστατοι Ελληνες επιδημιολόγοι και οι «καθηγητές συστημάτων υγείας» πώς εξηγούν ότι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία με απαγορεύσεις κυκλοφορίας που πλησιάζουν τις 25 ή και 35 ημέρες από την ημέρα που εξαγγέλθηκαν, εξακολουθούν και «γράφουν» καθημερινά χιλιάδες νεκρούς;

Δύο εβδομάδες δεν είναι ο κύκλος της μόλυνσης και της εκδήλωσης της νόσου;

Αυτοί δεν το κάνουν όπως η Ελλάδα; Εχουν απείθαρχους πολίτες; Ή απλά είναι τελείως διαφορετικά τα επιδημιολογικά δεδομένα;

loading...