Ασυγκράτητοι: Συνελήφθησαν ενώ πήγαιναν να συμμετάσχουν σε όpγιο με άλλα 30 άτομα!


Oύτε ο κορωνοϊός είναι ικανός να βγάλει κάποιους ανθρώπους από τις συνήθειές τους.

Η δική μας Θεοπούλα έλεγε: «Κόβεται το σ*ξ;;» και προφανώς κάτι αντίστοιχο θα έχουν και στη Βαρκελώνη μιας και 8 άτομα συνελήφθησαν ενώ πήγαιναν να συμμετάσχουν σε όpγιο με άλλα 30 περίπου άτομα!

Η αστυνομία της πόλης της Ισπανίας συνέλαβε 8 άτομα σε διαμέρισμα στο κέντρο και συγκεκριμένα στον δρόμο Κάσπε γιατί πήγαν να συμμετάσχουν σε όpγιο παρότι υπάρχει σχετική απαγόρευση και καραντίνα σε όλους.

Ένας εκ των συμμετεχόντων μετάνιωσε και τηλεφώνησε στην αστυνομία, η οποία βρήκε μέσα κοκαΐνη, σπιντ, έκσταση και άλλα ναρκωτικά, τα οποία θα έπαιρναν για να… βοηθήσουν στο πάρτι.

Οι οκτώ συλληφθέντες είναι άνδρες, αλλά δεν θα ήταν οι μόνοι, καθώς αναμένονταν συνολικά περί τα 20-30 άτομα για να λάβουν μέρος, ενώ το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει για μια εβδομάδα ένας από τους συλληφθέντες.

Οι αστυνομικοί πήγαν με πολιτικά και τους πέρασαν για συμμετέχοντες, προτού προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Μάλιστα ένας εκ των συλληφθέντων έβηχε και του έγινε το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. Όπως γράφουν και τα ισπανικά ΜΜΕ, συνελήφθησαν και γιατί παραβίασαν την εντολή για καραντίνα, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :