ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ "ΛΕΓΟΜΕΝΑ" ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΠΟ F-16 -ΒΙΝΤΕΟ


Ελληνικά μαχητικά #F16 πετάνε στον #Έβρο παράλληλα στα " λεγόμενα" Ελληνοτουρκικά σύνορα, στη πραγματική "#παρέλαση" της 25ης Μαρτίου!

Σκεπάζουν Έβρο και Αιγαίο τα Ελληνικά «γεράκια» – Τα «γαλάζια» φτερά «παρελαύνουν» και απαντούν στις προκλήσεις των Τούρκων

Το βάρος να επιδείξουν τη γαλανόλευκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το Καστελόριζο έως τις Καστανιές και ακόμα παραπάνω αναλαμβάνουν σήμερα τα “γαλάζια” φτερά της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Με τις πλατείες – όπου τέτοια μέρα οι χερσαίες δυνάμεις έδιναν συμβολικό μήνυμα της παλιγγενεσίας του Έθνους άδειες λόγω των μέτρων για να μπει φραγμός στην εξάπλωση της φονικής πανδημίας, τα Ελληνικά “γεράκια” θα σκεπάσουν ακριτικά χωριά και μεγάλες πόλεις.

Εδώ και ένα μήνα άλλωστε τόσο ο Στρατός Ξηράς στον Έβρο και στα νησιά όσο και το Πολεμικό Ναυτικό στο αρχιπέλαγος εκπέμπουν καθημερινά το δικό τους μήνυμα αποτροπής. Απέναντι στην προσπάθεια των γειτόνων με “όπλο” χιλιάδες μετανάστες να αμφισβητήσουν το δικαίωμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να “σφραγίσουν” τα σύνορα της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :