ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΠΟΥ ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ

 ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ   ΑΡΙΖΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ COVID-19


ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ-ΒΙΟΛΟΓΟΥ Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ


 Μπορεί μια κοινή βιταμίνη να αποδειχθεί βασικό στοιχείο για τη θεραπεία του κοροναϊού; Μερικοί γιατροί στην Κίνα και στη Νέα Υόρκη
χρησιμοποιούν τη βιταμίνη C για να θεραπεύσουν τους ασθενείς τους.

Ένας γιατρός από την Αριζόνα που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική για άλλες λοιμώξεις εξηγεί γιατί η βιταμίνη C μπορεί να είναι αποτελεσματική. Το κλειδί, λέει ότι είναι: Απορρόφηση μέσω IV (ενδοφλέβια) .

Ένας γιατρός από την Αριζόνα εξηγεί γιατί η βιταμίνη C μέσω IV(ενδοφλέβια) μπορεί να είναι αποτελεσματική.

«Όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, το πρώτο πράγμα στο σώμα τους που πραγματικά εξαντλείται είναι η βιταμίνη C», δήλωσε ο Δρ Στίβεν Κάτζ, ένας φυσιοπαθητικός γιατρός στο Scottsdale.

Ο Δρ Katz συχνά βλέπει ασθενείς με πνευμονία ή βρογχίτιδα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει ότι ο κορωναϊός μπορεί να οδηγήσει σε έπιπλοκές όπως η πνευμονία.

«Έχω χρησιμοποιήσει τη βιταμίνη C για ασθενείς με οξεία και χρόνια λοίμωξη για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε.

Είπε ότι η ανοσοποιητική υποστήριξη που έχει η βιταμίνη στο σώμα ενός ατόμου είναι απίστευτη.

Αλλά είπε ότι υπ[΄αρχει κάτι καλύτερο από το τυπικό χάπι της βιταμίνης C. Αντ ‘αυτού, μια πολύ υψηλή δόση της μέσω IV (ενδοφλέβια) είπε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και να σώσει τους βαρειά ασθενείς από COVID-19.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...