ΣΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!

Η ιδέα ενός Πανευρωπαϊκού Μποϊκοτάζ κατά των Γερμανικών Προϊόντων που ξεκίνησε πριν δύο ημέρες απλώνεται από την Ελλάδα όπως περιμέναμε σε όλη πια την Ευρώπη, που αντιδρά έτσι έμπρακτα στην Κατοχή ενός Δ΄ Ράιχ!

Και η πτώση των Ράιχ (Γερμανικών Αυτοκρατοριών) ξεκινά πάντα από την Ελλάδα! Και στον Α΄ και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τώρα στη Νέα Γερμανική Οικονομική Κατοχή, που θέλουν να εφαρμόσουν πρώτα στην “μισητή τους” από το 1940 – 41 Ελλάδα!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ #BoycottGermany

Ήδη κάνει θραύση στο twitter το νέο hastag#BoycottGermany που είναι σήμερα πρώτο στην Ελλάδα αλλά και στην Γερμανία, καθώς και πολλοί Γερμανοί, Ευρωπαίοι και Ομογενείς, ζητούν να σταματήσουν τον Σόιμπλε και το άσπλαχνο Δ΄ Γερμανικό Ράιχ! Ζητούν να σώσουν την Ελλάδα!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ

Ανεβάστε στο twitter σας, στο facebook, στα e-mail, στα blog, στα site, παντού, τις αφίσες του Μποϊκοτάζ που σχεδίασε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και στείλτε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο!

Δεν ξαναγοράζουμε Γερμανικά Προϊόντα έτσι ώστε να γονατίσουμε το Βερολίνο!
Ούτε κάνουμε κλικ σε σχετικές Γερμανικές Διαφημίσεις που μπαίνουν αυτόματα σε πολλές περιπτώσεις στο διαδίκτυο!

Το Βερολίνο, η Γερμανική Κυβέρνηση και ο Σόιμπλε κήρυξαν Πόλεμο Δουλείας και Ατίμωσης στην Ελλάδα!
Και σαν Έλληνες πολεμούμε! Αρχικά με την τρομερή δύναμη του καταναλωτή! Χτυπώντας το Ράιχ στην αχίλλειο πτέρνα του: την Οικονομία και τις Εξαγωγές!

Καλή Νίκη
Καλή Λευτεριά

loading...