Θέμα χρόνου να διαλύσει τις ΤΕΔ ο κορωνοϊός: Έρχεται ραγδαία διασπορά του ιού στην Τουρκία

Απίστευτες εικόνες!
Εικόνες-σοκ στην Τουρκία. Οι ”γείτονες” δεν βάζουν μυαλό όπως φαίνεται και με μαθηματική ακρίβεια σε λίγες ημέρες ο ιός θα απλωθεί σε εκαταμμύρια πολίτες.

Χθες όπως σας αναφέραμε, Τούρκος καθηγητής πνευμονολόγος αποκάλυψε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ότι ο πραγματικός αριθμός των περιπτώσεων του κορωναϊού είναι πιθανώς περίπου 145.000 στην χώρα, ενώ τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Μπορεί και στην χώρα μας να υπάρχουν κάποιοι που δεν τηρούν τους κανόνες, αλλά η πλειοψηφία τους ακολουθεί πιστά.

Είναι πατριωτικό καθήκον να περιορίσουμε τις απώλειες, η χώρα μας δεν χρειάζεται άλλες πληγές, πρέπει να βγούμε δυνατοί από αυτή τη κατάσταση.

Eικόνες-σοκ

Παρά τις εκκλήσεις των Τούρκων αρμόδιων για αποφυγή πολυκοσμίας, χτες σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας είχαμε ¨ξεπροβόδισμα νεοσύλλεκτων¨ στρατιωτών. Νέοι δηλαδή που πάνε τώρα να υπηρετήσουν την θητεία τους, κατά την αναχώρηση τους ξεπροβοδίζονται από πολλούς φίλους και συγγενείς τους. Παραβιάζοντας όμως έτσι κατάφωρα τις οδηγίες της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αναφέρουν τα tourkikanea.gr.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων, εκατοντάδες άτομα ο ένας δίπλα στον άλλο.

Το κακό για εμάς είναι πως από αυτή τη χώρα, τις τελευταίες μέρες επέστρεψαν πολλοί Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, που σπούδαζαν εκεί.

loading...