Επίσημα στατιστικά που προβληματίζουν – Οι θάνατοι από ΓΡΙΠΗ στην Ελλάδα σε σχέση με τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Όπως έχει ειπωθεί και είναι απόλυτα σωστό, είναι το ίδιο κακό τόσο ο εφησυχασμός, όσο και ο πανικός, για το θέμα του κορωνοϊού. Όμως, ακόμη πιο κακό είναι αυτή η πρωτόγνωρη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που επιβάλλεται πλέον ως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΖΩΗΣ απέναντι στον κορωνοϊό.

Επίσης έχει ειπωθεί και είναι απόλυτα σωστό, οτι είναι εξίσου κακό, τόσο η παραπληροφόρηση όσο και τα fake news, δηλαδή οι ψευδείς ειδήσεις. Όμως ακόμη πιο κακό, είναι η ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Για τη σφαιρικότερη ενημέρωση λοιπόν, για τον ιό της γρίπης κάθε μορφής στην Ελλάδα και τους θανάτους που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, παραθέτουμε ενδεικτικά παρακάτω τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ:

https://eody.gov.gr/epidimiologika-st…
Ετήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της Γρίπης στην Ελλάδα, 2018-2019: https://eody.gov.gr/wp-content/upload…

Σύμφωνα με τα επίσημα αυτά λοιπόν στοιχεία οι εκτιμώμενοι θάνατοι στην Ελλάδα από γρίπη κάθε τύπου, τα τελευταία 6 χρόνια είναι συνολικά πάνω από 10.500, δηλαδή κατά μέσο όρο περίπου 1750 ετησίως. Ειδικά την περίοδο 2018-2019 οι εργαστηριακά αποδεδειγμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν 154, ενώ οι πραγματικοί εκτιμώμενοι θάνατοι ήταν 1071 βάση των επίσημων στατιστικών.
Για φέτος, βάση της επίσημης ανακοίνωσης στις 20/3/2020 οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν 94, ΕΝΩ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ μέχρι το μεσημέρι της 21/3/2020 ήταν 13, όταν παγκοσμίως είναι μέχρι στιγμής πάνω από 10.500 (υπολογίζεται οτι μόνο το 15% καταγράφεται) βάση της ανακοίνωσης.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, για τα όσα τραγικά ζούμε σήμερα και για το αν είναι δικαιολογημένη η επιχειρούμενη Τρομοκρατία προς πάσα κατεύθυνση για τον κορωνοϊό.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1750 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ;

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ;

ΣΒΗΣΑΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ;

ΔΙΑΚΟΨΑΜΕ, ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ, ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ;

ΔΙΑΚΟΨΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;

ΜΗΠΩΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, Η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΙΟ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ;

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΕΛΛΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΛΥΤΗ» ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ; ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ;

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ;

ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

loading...