Σε κατάσταση συναγερμού η Τουρκία: Πολίτες λιποθυμούν στους δρόμους – ΒΙΝΤΕΟ

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Τουρκία.

Βίντεο που δείχνει την κατάσταση να ξεφεύγει στην Τουρκία δημοσιεύτηκε παρουσιάζοντας περιστατικά τύπου Γουχάν, με τους Τούρκους πολίτες να πέφτουν σαν “κοτόπουλα” στον δρόμο και μας αποκαλύπτει το τρομερά δραματικό σκηνικό που αντιμετωπίζει ο λαός της γειτονικής χώρας.

Τα περιστατικά του ιού είναι πλέον δεκάδες χιλιάδες, ενώ και ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται δραματικά με ανυπολόγιστες συνέπειες για 40 επαρχίες τουλάχιστον στην χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, Τούρκοι επιστήμονες προπαγανδιστές του καθεστώτος Ερντογάν, ρίχνουν τώρα την όλη κατάσταση σε απόφαση του Αλλάχ σε εκπομπή στην τηλεόραση, προετοιμάζοντας έτσι τον τουρκικό λαό να αποδεχθεί δραματικά σενάρια, σύμφωνα με τον γνωστό αντιφρονούντα δημοσιογράφο Α.Μποζκούρτ.

“Ο Αλλάχ δημιούργησε τον ιό, τα βακτήρια για τον έλεγχο του πληθυσμού, αλλά οι άνθρωποι ανέπτυξαν εμβόλια εναντίον τους, διαταράσσοντας την ισορροπία στον κόσμο”, φέρεται να δηλώνει Τούρκος καθηγητής που είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Τουρκίας που ιδρύθηκε από τον Ερντογάν για να καταπολεμήσει την πανδημία του ιού στην Τουρκία.

loading...