Σταματήστε τον επιτέλους ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με αυτόν τον ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ σαλαμ πως διάολο τον λένε ! ΒΙΝΤΕΟ


Ότι και να θέλουν θα ξεκουμπιστουν συντομα όλοι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλουν την παρουσία τους με τσαμπουκα χωρίς να δείχνουν λίγο έστω σεβασμό.Δεν ανήκουν εδώ και δεν θα μείνουν εδώ ας το ακούσουν αυτο όλοι εγχώριοι και ξένοι φίλοι τους. Κάνουν μεγάλο λάθος εάν νομίζουν ότι οι λιγοι μπορούν εξουσιάσουν τους πολλούς.Θελω να συμπληρώσω ότι όλοι εμείς δεν είμαστε Δεξιοί Αριστεροί Φασίστες Ρατσιστές απλά αγαπάμε την πατρίδα μας Ελλάδα,είμαστε Έλληνες γιατί γεννηθηκαμε από Έλληνες γονεις.Απλα το μόνο που θέλουμε είναι να σταματήσουν οι λίγοι θολοκουλτουριαρηδες να μας κολλάνε ταμπελες και τους λέμε όχι στην λαθροεισβολη γιατί θέλουμε να ζούμε με υγεία και ασφάλεια στην πατρίδα μας!!

Του ζητήσαμε την διεύθυνση του σπιτιού του για να του στείλουμε 5-6 και έφυγε τρέχοντας και δωρο ενα ταξίδι στο Πακιστάν να δει εκεί σε τι ξενοδοχεία μένουν !! Δεν ξέρω είναι κάθε μέρα μαλακας η παίρνει και ρεπό !!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛOUN ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΥΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΚΕΕΡΦΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΚΑΙ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).Δεν υπάρχουν σχόλια :