Ο Βορίδης έκοψε με το τσεκούρι και το έκτακτο επίδομα 800€ σε αγρότες & κτηνοτρόφους.

Ενώ η ευρωπαϊκή ένωση αποφάσισε να εκταμιευσει 37 δις για αγρότες και κτηνοτρόφους και ως 100.000€ αποζημίωση για κάθε εκμεταλλεύση που έχει δεχθεί πλήγμα από τον κορονοϊό. Ο Βορίδης αρνείται να δώσει ακόμη και τα 800€ σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελλάδας θεωρώντας (όπως τον συμβούλεψαν κάποιοι) πώς στην Ελλάδα αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν έχουν υποστεί καμιά ζημιά από τον ιό. ….
Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδίκη για την ενέργεια του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, να αποκλείσει τους αγρότες και κτηνοτρόφους από την χορήγηση του βοηθήματος των 800 ευρώ λόγω κορονοϊού.

Ο Βορίδης συνειδητά τσεκούρωσε το βοήθημα των 800€ καθώς και τα ευεργετήματα από αυτό, παύση πληρωμών ρυθμίσεων, δόσεων δανείων,

Φόρων και ασφαλιστικών εισφορών (μετά από παρέμβαση τσιφλικάδικων μεγαλοστελεχών για να μην ωφεληθούν «άλλοι»;) ή για να μην μην “κάνουμε μάγκα τον Τσιομπανίδη” ζητώντας να μην συμπεριληφθούν οιαγρότες και κτηνοτρόφοι στους δικαιούχους.

Καμμία έκπληξη για εμάς, όλα τα περιμένουμε. Να τα βλέπουν αυτά οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, και να τα θυμούνται στις εκλογές όταν τα κομματόσκυλα τους ψήνουν για ψήφο στους ΝουΔούλους. Εμείς σάς τα λέγαμε.

loading...