Σοκ στην Αυστραλία: Διάσημος αθλητής κάηκε μαζί με τα τρία παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητo

Ο διάσημος αθλητής που έπαιζε στο NRL κάηκε μαζί με τα τρία παιδιά του σε μια τρομακτική φωτιά στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί σε έναν κεντρικό δρόμο του Brisbane, στην Αυστραλία.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο έπειτα από αναφορές για ένα όχημα που είχε αρπάξει φωτιά.
Σύμφωνα με έναν κάτοικο, η γυναίκα του βγήκε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο τρομοκρατημένη, ενώ τα παιδιά της και ο σύζυγός της ήταν παγιδευμένοι στο εσωτερικό.

Ο Rowan Baxter και τα τρία παιδιά του άφησαν την τελευταία του πνοή στο σημείο, ενώ η Hannah Baxter νοσηλεύεται με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Το ABC Australia αναφέρει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπήκε η φωτιά στο αυτοκίνητο επίτηδες και να μην ήταν κάποιο μηχανικό πρόβλημα.

Η οικογένεια έμενε στην περιοχή.

“Μόλις έφτασε στο σημείο η αστυνομία ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο όταν ξέσπασε η φωτιά. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα τρία παιδιά κάτω των 10 ετών πέθαναν” δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Mark Thompson.

“Ακόμη ένας ενήλικας πέθανε και μια γυναίκα έχει εκτεταμένα εγκαύματα” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Australian ένας μάρτυρας είδε την γυναίκα να πετάγεται από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και να φωνάζει “μου έριξε πετρέλαιο” και να πέφτει στον δρόμο για να σβήσει τη φωτιά από τα ρούχα της.

Ένας γείτονας που έπλενε το αυτοκίνητό του στο πεζοδρόμιο όταν έγινε το περιστατικό, έτρεξε να βοηθήσει την γυναίκα μόλις πετάχτηκε από το αυτοκίνητο.

“Είχε τις αισθήσεις της και είχε πλήρη επίγνωση του τι έγινε. Το δέρμα της είχε ξεκολλήσει και κρατούσε ψηλά τα χέρια της. Κρέμονταν κομμάτια. Ήταν πραγματικά φρικιαστικό” δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο Baxter, που έπαιζε παλιότερα στους New Zealand Warriors, ήταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Πηγή: news.com.au

loading...