Προφητείες της Καθολικής Εκκλησίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη

Σήμερα ανοίγω ένα μεγάλο κεφάλαιο και ξέρω καλά ότι κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν ή και να στεναχωρηθούν από αυτή την ανάρτηση.
Γιατί μεταξύ των Ελλήνων επικρατεί η άποψη ότι μόνο το γένος μας έχει την χάρη των γνησίων προφητειών και κυρίως μόνο το Ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα,
Η δική μου φτωχή λογική όμως λέει ότι όπου υπάρχει ένας ενάρετος Χριστιανός αυτομάτως αυτό τον κάνει Άγιο, και αφού τον κάνει Άγιο έχει την χάρη του Αγίου Πνεύματος.
Εγώ νομίζω ότι όσοι προκάλεσαν τον διαχωρισμό του Σώματος της Εκκλησίας από όποια πλευρά κι αν ήταν αμάρτησαν στα μάτια του Θεού, αλλά αυτή η αμαρτία δεν συνεχίζεται εσαεί σε όλους τους ακολούθους του κάθε χριστιανικού δόγματος γιατί στο μεταξύ περάσαν και χίλια χρόνια, οι αιτίες ξεχάστηκαν και οι συνθήκες όπως και οι καιροί άλλαξαν.

Ακόμα και ο Πάπας της Ρώμης που για πολλούς θεωρείται ως το κόκκινο πανί, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καλώς ή κακώς φέρει την Αποστολική διαδοχή του Αγίου Πέτρου με ή χωρίς πρωτείο δεν έχει σημασία.
Θέλησα λοιπόν κάπως έτσι να ψάξω όσο μπορώ αν στην καθολική Εκκλησία υπάρχουν προφητείες που αφορούν την Ελλάδα.
Με εξέπληξε το ότι και υπάρχουν, και ομοιάζουν πολύ με τις προφητείες των Ορθοδόξων Αγίων.
Αυτό για εμένα σημαίνει ένα πράγμα.
Ότι ομιλούν έχοντας κοινή επιφοίτηση.
Το Άγιο Πνεύμα μιλά μέσα από τους Αγίους της Εκκλησίας δηλαδή και λέει ασφαλώς τα ίδια.
Πριν ξεκινήσουμε να πω ότι ο μεγάλος βασιλέας που περιμένει η Ευρώπη σύμφωνα με την Καθολική Εκκλησία θα είναι ενάρετος Χριστιανός, φτωχός πιθανόν αγρότης καταγόμενος από την Γερμανία ή την Γαλλία.
Πάμε να δούμε μερικές προφητείες για την Ελλάδα την Ευρώπη και τον κόσμο.

Προφητεία Santa Brigida di Svezia
(…) θα εισβάλει στις χώρες του Μοχάμεντ και θα φέρει το θαυμαστό σημάδι στη γη της υπόσχεσης. Η ειρήνη και η αφθονία θα επιστρέψουν στον κόσμο.
Θα καταστρέψει τις εβραϊκές και μωαμεθανικές αιρέσεις και θα αποκαταστήσει την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη [ 2 ] και όλη η γη θα απολαύσει την ειρήνη και την ευημερία και νέες πόλεις θα χτιστούν σε πολλά μέρη “.
Σημ…2) Στην Ιστανμπούλ (αρχαία Κωνσταντινούπολη). Ήταν η μεγαλύτερη εκκλησία στο χριστιανισμό μέχρι το 1453, όταν η Κωνσταντινούπολη έπεσε στα χέρια των Οθωμανών-Τούρκων που την άλλαξαν σε τζαμί με την προσθήκη μιναρέδων και άλλων χαρακτηριστικών στοιχείων μουσουλμανικής λατρείας.

1600, προφητεία του Fra ‘Johannes
Ο Μεγάλος Βασιλιάς με εντολή του Αρχάγγελου Μιχαήλ, θα απομακρύνει την« ημισέληνο »από την Ευρώπη όπου θα παραμείνουν μόνο Χριστιανοί και θα βασιλεύει από την Κωνσταντινούπολη.

20ος αιώνας, όραμα της αδελφής Natalia Magdolna
(…)η Εκκλησία, καθαρισμένη και ανανεωμένη από τέτοιες μεγάλες ταλαιπωρίες, θα ντυθεί ξανά με ταπεινότητα και απλότητα και θα είναι φτωχή όπως στην αρχή της.
Δεν θα υπάρχουν τίτλοι, δεδομένα ή αγόρασαν, ούτε θα μπορούσαν να διαχωριστούν το ένα από το άλλο. Αντί αυτού, το πνεύμα της αγιότητας θα διεισδύσει σε όλα τα μέλη της Εκκλησίας και όλοι θα ζήσουν σύμφωνα με το πνεύμα της Ομιλίας του Όρους. Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος του κόσμου, τόσο περισσότερο θα βιώσουμε αυτή την απλότητα και αυτή τη φτώχεια.
Μετά την τιμωρία, η κατασκευή μεγάλων κτιρίων και η χρήση πολυτελών ενδυμάτων δεν θα έχει νόημα. Όλοι θα γνωρίζουν τα καθήκοντά τους και επομένως οι τίτλοι δεν θα είναι απαραίτητοι. Ο τίτλος του ιερέα θα είναι: αδελφός ιερέας, και ο Πάπας θα ονομάζεται επίσης αδελφός Πάπας …

14 Ιανουαρίου 1996, μήνυμα από τον Ιησού στην Catalina Rivas
Η Βασιλεία Μου είναι πολύ πιο κοντά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, αλλά οι πρώτοι άνθρωποι θα καταστρέψουν ο ένας τον άλλον για αυτή την αχαλίνωτη φιλοδοξία για δύναμη, πλούτο και κυριαρχία” Ο άνθρωπος έχει ξεχάσει το Νόμο Μου και περπατά κατά μήκος του δρόμου της επικείμενης μοίρας του.

14 Απριλίου 1990, μήνυμα από την Παναγία στον Πατέρα Στεφάνο Γκόμπι
«… η στιγμή είναι πλησίον όταν ο γιος μου ο Ιησούς θα επιστρέψει στα σύννεφα του ουρανού, με τη μεγαλοπρέπεια της θεϊκής του δόξας».

20 Φεβρουαρίου 1982, μήνυμα από τον Θεό Πατέρα στον Eileen George
Θα υπάρξει ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και θα ξεκινήσει από έναν άνδρα που θα φοράει το τράβηγμα της πίστης, έναν μουσουλμάνο, ο οποίος θα είναι ένας αντιχρίστος που θα βάλλει στη γη ο Λούσιφερ, αλλά όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο, θα προκύψει ακόμα πιο ισχυρή στη Συρία “Θα προκαλέσει καταστροφή και πόνο, θα προκαλέσει μεγάλη αγωνία, δάκρυα και μεγάλο διωγμό των χριστιανών, θα την κρατήσει να ταρακουνήσει λόγω των σεισμών, θα είναι μεγάλος ηγέτης στην υπηρεσία του Σατανά και θα ακολουθήσουν πολλά χρόνια πολέμου”. “Πόσο χρονών;”  “Δεκαπέντε χρόνια μετά από δεκαπέντε χρόνια θα υπάρξει μεγάλη ειρήνη … Η χώρα της τρομοκρατίας θα πέσει στα πόδια της Μαρίας, ο μπλε μανδύας της θα τους σκοτάρει, οι κόκκινοι θα ρίξουν στη θάλασσα και, καλυμμένοι από αυτό το μανδύα, θα ενταχθούν στον ελεύθερο κόσμο την ειρήνη και την αρμονία, και τότε θα υπάρξει μια μακρά, μακρά ειρήνη, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη που υπήρξε ποτέ στη γη ».
Όσον αφορά τον Αντίχριστο λέει ο π. Eileen George: “Ο Ιησούς μου έδειξε ότι έχει μουστάκι, σκούρα μαλλιά και φορά ένα τουρμπάνι”
Και αυτός ο κακός άνθρωπος με το τουρμπάνι… Η πρώτη του δράση θα είναι εναντίον μας και θα αφορά τη Νέα Υόρκη.

28 Φεβρουαρίου 1982, ο μυστικός Eileen George
Δεν θα υπάρξει τίποτα για φαγητό, μεγάλη έλλειψη πετρελαίου, χωρίς θέρμανση, ο πόλεμος δεν θα έρθει μέχρι αργότερα, γιατί θα αγωνιστούμε για το πετρέλαιο, τότε ο Αντίχριστος θα ανέβει από τη φυλή του Μοχάμεντ, θα είναι μουσουλμάνος, θα έχει ένα τουρμπάνι. Οι άνθρωποι θα τον αποκαλούν “το μάτι του Σατανά.” Είναι νέος, ο λιμός θα έρθει. Και τότε θα ξεκινήσει ένας μεγάλος πόλεμος … Ο πατέρας μου είπε ότι αυτό το πρόσωπο σχεδιάζει ήδη αυτά τα πράγματα. Κατασκευάζουν όπλα … Θα συνδεθεί με τους Ρώσους, τους κομμουνιστές Θα είναι ένας αντίχριστος … Έχει φορέσει μια μακρά ρόμπα Θα είναι πολύ έξυπνος και καλά εξοπλισμένος για πυρηνικό πόλεμο.

5ος αιώνας, προφητεία του San Zenobio
Τότε ο Υιός του Θεού, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, θα έρθει στο πρόσωπο, θα εμφανιστεί στα σύννεφα του ουρανού που περιβάλλεται από λεγεώνες αγγέλων και λαμπρός με δόξα, θα θανατώσει τον Αντίχριστο, το Θηρίο, τον Εχθρό, τον Παντρεμένο και όλα τους οπαδούς του, αυτό θα είναι το τέλος του χρόνου και η αρχή της γενικής κρίσης ».

Βασίλης Ξεσφίγγης

https://www.melissocosmos.com/

loading...