Οθωμανικό Εμβατήριο στο Σοχό Θεσσαλονίκης…

Στο ελεύθερο έκφρασης και άποψης – προς το παρόν – διαδίκτυο μπορεί ο “ανήσυχος” πολίτης να βρει αποκλειστικές ειδήσεις, οι οποίες δεν επιτρέπεται να παιχτούν στα Συστημικά ΜΜΕ. Μερικές τέτοιες ειδήσεις θα σας παρουσιάσω σήμερα! Την πρώτη, την αντλώ από το ειδησεογραφικό πόρταλ Antonionews.gr

και ελπίζω να καταλάβετε όλοι, πως ο νεοραγιαδισμός της πολιτικής σημερινής ελίτ της Πατρίδος μας, έχει χτυπήσει κόκκινο!

«Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Σοχό Θεσσαλονίκης και κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να καλέσει και την Ομάδα Οθωμανικής Στρατιωτικής του Δήμου Αντίγιαμαν της Τουρκίας…. Πάνω που λες πως πιάσαμε πάτο, ανακαλύπτεις πως το βαρέλι έχει κι άλλο πάτο… Ναι κι αυτά που είπε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ στην Προύσα ήταν προκλητικά. Αλλά το σημερινό δείχνει κάτι πολύ πιο πικρό. Η σαπίλα στο κορμί του έθνους έχει προχωρήσει πολύ… Εμείς είμαστε το πρόβλημα, ούτε ο Οντέρ, ούτε ο Ριντβάν. Το θέμα όμως έχει και συνέχεια. Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν στην παρουσία της ομάδας του Οθωμανικού Στρατού στον Σοχό Θεσσαλονίκης, ως “απάντηση” προς «τον Έλληνα βουλευτή που έσκισε την τουρκική σημαία, εννοώντας τον ανεξάρτητο βουλευτή Γιάννη Λαγό και το πρόσφατο περιστατικό στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

“Ο δήμος του Γκιόλμπασι του νομού Αντίγιαμαν, μέσα στην Ελλάδα και μπροστά στην εκκλησία έπαιξε οθωμανικό εμβατήριο και ανέγνωσε το εζάν. Με εντολή του Ισκεντέρ Γιλντιρίμ-δημάρχου του Γκιόλμπασι, στα πλαίσια δραστηριοτήτων προβολής τοπικών προϊόντων στην Θεσσαλονίκη, οργανώθηκε συναυλία από την Ομάδα Οθωμανικής Στρατιωτικής Μουσικής (Mehter Takımı)”.

Εδώ ακριβώς πάει γάντι το: Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!

Τυχαία;;

Η φιλοπατρία της “Αγίας Οικογένειας”…

Την δεύτερη είδηση την αντλώ από το ειδησεογραφικό πόρταλ Politispress.gr και έτσι θα ανακαλύψουμε για ακόμη μια φορά την φιλοπατρία της “Αγίας Οικογένειας” των Μητσοτάκηδων! Εκείνης της οικογένειας που ήταν υπέρ της επιβολής του Σχεδίου Ανάν στη Μεγαλόνησο. Της οικογένειας που ανέτρεψε τις πρωτοποριακές και καθ΄ όλα ωφέλιμες για την Πατρίδα ενεργειακές Συμφωνίες με τη Ρωσία (Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και South Stream). Της οικογένειας που ήταν και είναι υπέρ της επιβολής των Μνημονίων. Της οικογένειας που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών! Της οικογένειας που είναι υπέρ της προσφυγής της Ελλάδος στη Χάγη για τις Ελληνοτουρκικές “διαφορές”! Η έκβαση της οποίας εξυπηρετεί μόνο τα τουρκικά συμφέροντα:

«Γενικός γραμματέας που υποστηρίζει την ύπαρξη “Μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα, ο Δημήτρης Σκάλκος πολιτικός επιστήμονας που τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Δημήτρης Σκάλκος διετέλεσε γενικός γραμματέας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας η οποία μαζί με το Ουράνιο Τόξο στήριζαν εκδηλώσεις για να στηρίξουν το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως ….ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (σκέτο). Μάλιστα στις ευρωεκλογές του 2007 ήταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας κ. Μανώλη Μανωλεδάκη το 2008 σχετικά με μια τέτοια εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλλες:

“Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σέβεται την επιλογή Ελλήνων πολιτών να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά ως Τούρκοι ή Μακεδόνες…”!

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διαδικασία επιλογής Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων πριμοδότησε και επιβράβευσε πρόσωπα που στήριξαν και στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών (Μαυρωτάς, Γ.Γ. Αθλητισμού) και πρόσωπα που στηρίζουν την ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας εντός της Ελλάδας (Σκάλκος. Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων).

Γεύμα Τσίπρα – Βαξεβάνη στον «Κουρσάρο» στη Δροσιά…

Την Τρίτη πολύ ενδιαφέρουσα είδηση την αντλώ από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Παραπολιτικά”! Είδηση που παρουσιάζει ξεκάθαρα την μετάλλαξη της “επαναστατικής” και “πεινασμένης” αριστεράς, όταν μέσω της Εξουσίας λιγδώνει το αντεράκι της:

«“Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται”, ενώ “οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα”. Ένας από τους δύο τίτλους θα μπορούσε κάλλιστα να αντιπροσωπεύσει το σημερινό γεύμα του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη. Οι δύο πολυαγαπημένοι φίλοι και για πολλούς και συνεργάτες, βρέθηκαν σήμερα στην Ταβέρνα “Κουρσαρος” στην Δροσιά, απολαμβάνοντας εξαιρετικούς ψαρομεζέδες. Η εποχή που ο κ. Τσιπρας την έβγαζε με κάνα hot doc περί του κέντρου της Αθήνας ανήκει ανεπιστρεπτί στο άθλιο αριστερό παρελθόν. Τότε που νόμιζε ότι οι Αμερικάνοι ήταν “φονιάδες των λαών”. Μετά από 4,5 χρόνια στο “μέλι της εξουσίας” ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αλλάξει εκτός από συνήθειες και παρέες. Πλέον δεν κάνει παρέα ούτε με τον Αλαβάνο, ούτε με τον Κωνσταντόπουλο, ούτε φυσικά με τον Λαφαζάνη. Αυτοί έχουν μείνει ρομαντικοί, επιμένοντας να πιστεύουν τις ιδεοληψίες της αριστεράς.

Ο Tσίπρας γευματίζει δημοσίως με τον εκδότη Βαξεβάνη, υιοθετώντας με την στάση του, τα πρωτοσέλιδα και τα όσα στο δημόσιο λόγο “καταθέτει” καθημερινά ο εκδότης του Documento. Δεν είναι άλλωστε λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο τέως πρωθυπουργός, σε πολλές περιπτώσεις ζηλεύει τις “λασπολογικές μηχανές”, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι πολλά από τα άθλια δημοσιεύματα αποτελούν προσωπικές επιλογές του κ. Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι την παρέα του τραπεζιού, πλαισίωναν τόσο η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, όσο και τρεις ακόμη κοπέλες…

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να επισημανθεί ότι η in ψαροταβέρνα των Βόρειων Προαστίων, που διαχρονικά αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί στέκι, πλουσίων, είναι και ο αγαπημένος χώρος γαστρονομικής συνάντησης, για την πασίγνωστη παρέα των Δημήτρη (Μίμη) Παπαγγελόπουλο, Ιωάννη Φιλιππάκη (εκδότη της Δημοκρατίας) και Ιωάννα Παπαδάκου (δημοσιογράφο). Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι ο κ. Tσίπρας επιλέγει ως συνδαιτυμόνα τον κ. Βαξεβάνη, καταδεικνύει την αταλάντευτη επιλογή που έχει κάνει από την περίοδο που βρισκόταν στο Μαξίμου, να στηρίζει και να στηρίζεται, από τους ντοκουμέντους!!

loading...