Έρχεται αιματοχυσία στη Συρία! Κύμα μεταναστών περνά τα Τουρκικά σύνορα, σε κίνδυνο η Ελλάδα

Εκκλήσεις από τα Ηνωμένα Έθνη για κατάπαυση του πυρός, φόβοι για τεράστιο κύμα μετανάστευσης προς την Ελλάδα
Οι μάχες πλησιάζουν επικίνδυνα κοντά σε καταυλισμούς εκτοπισμένων, με τον αριθμό των ανθρώπων που διαμένουν σε αυτούς να φτάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο. Πολύ δύσκολα πλέον θα αποφευχθεί μια αιματοχυσία.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Κατς, τον ειδικό συντονιστή των Ηνωμένων Εθνών στη Συρία, γίνονται προσπάθειες για διπλασιασμό της ανθρωπιστικής βοήθειας στα συροτουρκικά σύνορα από τα 50 φορτηγά τη μέρα στα 100.

‘’Οι μάχες έχουν πλησιάσει σε ανησυχητικό σημείο δίπλα σε προσφυγικούς καταυλισμούς’’, δήλωσε ο Κατς. ‘’Βρισκόμαστε σε έναν πραγματικό κίνδυνο αιματοχυσίας’’.

Σύμφωνα με τον Κατς, η πραγματικότητα είναι πως η ανθρωπιστική βοήθεια δεν είναι αρκετή. ‘’ Με το ζόρι καλύπτουμε τις βασικές ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων σε φαγητό, σκηνές και κουβέρτες’’.

Σε περίπτωση που τα κυβερνητικά στρατεύματα καταλάβουν το Ιντλίμπ, εκατομμύρια μεταναστών θα διαφύγουν προς τα Τουρκικά σύνορα. Ύστερα όπως ήδη συμβαίνει, θα κατευθυνθούν προς την Ελλάδα. Μαζί με αυτούς θα περάσουν στα νησιά μας χιλιάδες τζιχαντιστές και Τούρκοι πράκτορες.

Πρέπει ήδη να προετοιμαζόμαστε ως έθνος για το χειρότερο σενάριο, αυτό της εισβολής και κατάληψης των νησιών μας που θα δικαιολογηθεί από τον ξένο παράγοντα, πάντα για ‘’ανθρωπιστικούς λόγους’’.

loading...