Σοκάρει η νεκροψία της Γουίτνεϊ Χιούστον: Η κοκαΐνη και το κρακ της είχαν κάψει τα σωθικά

Μια μέρα πριν το μοιραίο φινάλε της ζωής της είχε ασταθή συμπεριφορά, άθλια εμφάνιση και φορούσε τα πιο αταίριαστα ρούχα
Μπορεί να έχουν περάσει οκτώ ολόκληρα χρόνια από τότε που η μοναδική φωνή της Γουίτνεϊ Χιούστον σίγησε για πάντα, όμως οι αποκαλύψεις γύρω από την ζωή της, και κυρίως γύρω από τον θάνατό της, συγκλονίζουν και προκαλούν ανατριχίλα.

Η ποπ σταρ που σφράγισε με τη φωνή της δύο ολόκληρες δεκαετίες και μάγευε το κοινό με τις ερμηνείες της είχε ομολογήσει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και αδυνατούσε να βγει από το αυτόν τον Γολγοθά.

Οκτώ χρόνια λοιπόν μετά και η Daily Mirror έδωσε στο φως τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία σοκάρουν καθώς η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς δόντια και με περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.

Μάλιστα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του νερού -πάνω από 60 βαθμούς Κελσίου- το σώμα της ήταν γεμάτο εγκαύματα και σε πολλά σημεία έλειπαν κομμάτια από το δέρμα της.

Ακόμα βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της και ουλές στο στήθος από πλαστική επέμβαση. Σύμφωνα με την έκθεση, η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν βουλωμένη κατά 60%.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε περάσει την εβδομάδα πριν το μοιραίο φινάλε της ζωής της στο Λος Άντζελες πριν τα Grammy και είχε προκαλέσει ανησυχίες το προηγούμενο βράδυ με την ασταθή συμπεριφορά της, την άθλια εμφάνισή της και τα αταίριαστα ρούχα.

Μόλις λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της, είχε πει στον βοηθό της ότι είχε πονόλαιμο και επρόκειτο να κάνει ένα μπάνιο πριν από ένα πάρτι που είχε να πάει. Στις 3:35μ.μ., η βοηθός της βρήκε το άψυχο σώμα της μέσα στην μπανιέρα και το νερό ήταν τόσο ζεστό που ξεπερνούσε τους 66 °C.

Το δέρμα στην πλάτη της είχε καεί σύμφωνα με την αναφορά της νεκροψίας, προκαλώντας «ολίσθηση του δέρματος» στα πόδια της. Σημάδια από βελόνες είχε στον αριστερό της αγκώνα ενώ φαινόντουσαν και οι ουλές από τα εμφυτεύματα στήθους. Επίσης μια περούκα ήταν ραμμένη πάνω στα υπάρχοντα μαλλιά της. Τα φρύδια της ήταν «αραιά», σημείωσε ο νοσηλευτής, αλλά τα μαλλιά της ήταν ακόμα γεμάτα, μαύρα και κυματιστά.

Τα δόντια της, ωστόσο, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση καθώς έλειπαν 11 από τα μπροστινά της τα οποία τα έχασε από τη διαρκή χρήση της κοκαΐνης και του κρακ. Η Τίνα Μπράουν, η αδελφή του πρώην συζύγου της Γουότνεϊ, Μπόμπι Μπράουν, ισχυρίστηκε ότι τα δόντια της τα είχε χάσει λόγω της χρήσης ναρκωτικών που έκαναν.

loading...