ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

Οι Τούρκοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί και Αλβανοί είναι δηλωμένοι εχθροί μας και το ξέρουμε, δεν κινδυνεύουμε από αυτούς αλλά από τους κατ’ όνομα ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που προδίδουν την πατρίδα μας και την παραχωρούν ανενόχλητα  στους εχθρούς μας.

Το 1992 ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης δημιούργησε το Μακεδονικό. «Ποιος θα θυμάται την Μακεδονία μετά από δέκα χρόνια»;

Με την κρίση των Ιμίων 28-31 Ιανουαρίου 1996 ο Κωνσταντίνος Σημίτης με την προδοτική του στάση δημιούργησε την γκρίζα ζώνη των Ιμίων και αμφισβήτησε την εθνική μας κυριαρχία υπέρ των Τούρκων. Αυτός ο αλήστου μνήμης άνθρωπος μιλάει τώρα για τα συμφέροντα των Τούρκων στο Αιγαίο.

Το δίδυμο Α. Σαμαρά-Ε. Βενιζέλου ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος και τις αυτοκτονίες πολλών χιλιάδων Ελλήνων.

Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου ο ανόητος αχυράνθρωπος αν ήταν σε άλλη χώρα θα ήταν ισοβίτης για εσχάτη προδοσία γιατί έριξε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό στην δυστυχία με την είσοδο του ΔΝΤ και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων.

Αυτό το ίδιο ερπετό από το Καστελόριζο είπε ότι «για μερικά στρέμματα χωράφι εγώ δεν κάνω πόλεμο, τα δίνω και κοιμάμαι ήσυχος», και καταργώντας το δίκαιο της θαλάσσης είπε ότι «το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα» για να βγουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο.

Ο προδότης Αλέξης Τσίπρας, ή μπαχαλάκιας ή Ρουβίκωνας  ξόφλησε την επιταγή του Κωσταντίνου Μητσοτάκη και παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Αυτό το πανάθλιο υποκείμενο υπέγραψε το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ» με το οποίο δεχόταν την ελεύθερη ροή μεταναστών στην Ελλάδα ενώ οι περισσότεροι Εταίροι έκλειναν τα σύνορά τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνήσιο τέκνο προδότη πατρός, παραχωρεί τα νησιά στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ και όχι στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, οι οποίοι πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία. Τότε οι Μουσουλμάνοι θα ζητήσουν με δημοψήφισμα να ενωθούν με την μάνα Τουρκία, και ο ΟΗΕ (Οργανισμός Ηνωμένων Εβραίων) θα αναγνωρίσουν την ανεξαρτησία των νησιών αυτών και η Ελλάδα θα βρεθεί ακρωτηριασμένη.

Όλη αυτή η πολιτική μαφία υπακούει τυφλά στον Ουγγροεβραίο Τζορτζ Σόρος και τις εγκληματικές ΜΚΟ που χρηματοδοτεί αυτός. Το στοίχημα όλων αυτών είναι να αφανίσουν την ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Συνέλληνες πολεμήστε τα πολιτικά ανδρείκελα, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

Όλη η πολιτική μαφία με το Σύνταγμα της Ελλάδος του 1952 θα είχαν εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία και εμείς του χειροκροτούμε. ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΣΑΜΕ ΕΤΣΙ. 

Γεράσιμος Καλογεράκης.

loading...