Παράδειγμα προς Μίμηση ο αγγλικός λαός και οι ηγέτες του

Η περιπέτεια του Brexit ολοκληρώθηκε επιτέλους τη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Μετά από 3 ½ χρόνια διαπραγματεύσεων, 2 εκλογών και ενός δημοψηφίσματος. Παρά τα διαδικαστικά τερτίπια των διεθνιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις λοιδορίες τους προς τους ηγέτες του Brexit αλλά και τους «μέσους» Βρετανούς. Οι ίδιοι αυτοί απλοί Άγγλοι προτίμησαν ξανά και ξανά την εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία τους από την πολιτικά ορθή διεθνιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όμως, δεν την πέτυχε το συντηρητικό κόμμα μόνο του. Επετεύχθη κυρίως από τον πολυετή αγώνα και την ανιδιοτέλεια που επέδειξε στις τελευταίες εκλογές του Δεκεμβρίου ο ηγέτης του Brexit Party (πρώην ηγέτης του καθαρά εθνικιστικού UK Independence Party) Nigel Farage.

Για όσους δε γνωρίζουν, στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2019, το Brexit Party αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με 30,79%, 10 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από το δεύτερο κόμμα και αφήνοντας στη τέταρτη θέση το σημερινό κυβερνών κόμμα των συντηρητικών με μόλις 8,86%. Λίγους μήνες αργότερα, μετά την άρνηση των συντηρητικών να συνεργαστούν στις εθνικές εκλογές του Δεκεμβρίου όπου διακυβευόταν για άλλη μια φορά η ολοκλήρωση του στόχου της εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Nigel Farage και το Brexit Party δεν κατέβασαν υποψήφιους στις περισσότερες εκλογικές περιφέρειες για να μη διασπάσουν τις ψήφους και να μπορέσουν να εκλεγούν βουλευτές, έστω του συντηρητικού κόμματος, που δεσμεύονταν ότι θα ψήφιζαν επιτέλους τη πολυπόθητη έξοδο.

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν και ο αγγλικός λαός και οι ηγέτες του.

Η Ελληνική Κοσμοκρατορία, στις τελευταίες Ευρωεκλογές συνεργάστηκε με όσους ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της συνεργασίας. Δεν περισσεύει κανένας και κανείς δε μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.

Πρέπει όμως όλοι οι ηγέτες των εθνικών κομμάτων επιτέλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Nigel Farage. Διδασκόμενοι επίσης από τα άπειρα παραδείγματα των συνεπειών της διχόνοιας στην ελληνική ιστορία που όλοι γνωρίζουν καλά, τα ελληνικά εκλογικά αποτελέσματα του 2019 αλλά και την ικανότητα των Άγγλων εθνικιστών να επιτύχουν τον εθνικό τους στόχο ακόμα και χωρίς να σχηματίσουν δική τους κυβέρνηση. Συνεργασία μέχρι την επίτευξη των απολύτως αναγκαίων για την επιβίωσή μας ως έθνος, εθνικών στόχων.

Όσο για τον Nigel Farage, δε γνωρίζω ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον και τι επιλογές θα κάνει από δω και πέρα. Πέτυχε όμως για τη χώρα του τον υπέρτατο εθνικό της στόχο. Την έξοδο από «τη φυλακή των εθνών» όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά στη πρώτη του ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο αμέσως μετά τις εκλογές.

Γεώργιος Μανωλόπουλος
Υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς

https://ellhnikhkosmokratoria.com/

loading...