ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ








Γράφει η Anna Art

Δεν φοβάμαι τους Τούρκους, δεν φοβάμαι τους λαθρομετανάστες, φοβάμαι τους νεοέλληνες ραγιάδες , φοβάμαι αυτούς που ασυνείδητα
, αυτούς που χωρίς ψυχή σκοτώνουν τους Έλληνες συμπολίτες τους λέγοντας την δουλειά μου κάνω, εντολές εκτελώ!
ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩ!

Οι νεοραγιάδες που ευθύνονται για την γενοκτονία των Ελλήνων!!
Σου ζητάνε φόρους παράνομους και καταχρηστικούς, αυτοί που υποτίθεται ότι είναι υπάλληλοι της εφορίας.

Και λέω υποτίθεται γιατί εφορία δεν υφίσταται από την στιγμή που εφορία λέγεται το ταμείο δημοσίων εσόδων! Και δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε ταμείο δημοσίων εσόδων!

Έχουμε ΑΑΔΕ η οποία είναι μία ανεξάρτητη αρχή χωρίς νομική υπόσταση! Δηλαδή μία ιδιωτική εταιρεία εσόδων που λειτουργεί αόρατα απρόσωπα και χωρίς έδρα! Και από μία μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι τα έσοδα κατατίθενται σε τράπεζα της ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ!

Επομένως δεν καταταχωρούνται υπέρ του έθνους κράτους αυτά τα έσοδα ούτε είναι ανταποδοτικά στον Ελληνικό λαό!;

Τώρα οι υπάλληλοι αυτής της ΑΟΡΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, δεν είναι κάν δημόσιοι υπάλληλοι! Είναι υπάλληλοι αυτής της ιδιωτικής Εταιρείας οι οποίοι όμως πληρώνονται από τα χρήματα του Ελληνικού λαού!

Τα καθήκοντα των υπαλλήλων; Να κάνουν σωστά την δουλειά τους η οποία είναι να υπακούσουν στις παράνομες και αντισυνταγματικές εντολές των αόρατων αφεντικών τους γιατί αλλοιώς κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους και να μείνουν χωρίς μισθούς!

Ποιά είναι όμως η δουλειά τους; Η δουλειά τους είναι να σε χρεώνουν φόρους που σε ρουφάνε το αίμα, που σε αποστραγγίζουν μέχρι να μην μπορείς να τους πληρώσεις και να προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσίας!

Υπογράφουν βέβαια τις κατασχέσεις για να μην χάσουν αυτοί τις δουλειές τους, χωρίς να σκέφτονται ότι υπογράφουν την καταδίκη και τον θάνατο του διπλανού τους!

Η σκέψη του η ασυνείδητη; Την δουλειά μου κάνω: Δηλαδή εγώ ζώ εσύ να πεθάνεις, αλλοιώς κόψε τον λαιμό σου!

Και εδώ κολλάει η λαϊκή ρήση: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!

Όμως στους λαθρομετανάστες επενδυτές δίνουν απλόχερα ΑΦΜ χωρίς κανέναν έλεγχο χωρίς καμμία φορολογική επιβάρυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...