Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ…

ΚΑΙΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ





Κοινοποιεί ο Γεωκών

 Οι στεφανιαίες αρτηρίες διέρχονται από την επιφάνεια της καρδιάς και ενώνονται στο πίσω τμήμα της, σχηματίζοντας, έτσι, σχεδόν έναν κύκλο.

Όταν οι αρχαίοι είχαν πρωτοπαρατηρήσει αυτή τους τη διάταξη, την είχαν περιγράψει σαν κορώνα και έτσι ονομάσθηκαν στα λατινικά (κορωνοειδείς) – ένας όρος που ισχύει και στις ημέρες μας.

«Κορωναϊός», «κοροναϊός» ή «κορωνοϊός». Πώς γράφεται τέλος πάντως ο νέος ιός που απειλεί την υφήλιο;

Μήνυμα Γέροντα :

«Τον ιό αυτόν τον έχουν αφήσει ελεύθερο εσκεμμένα για να προκαλέσουν φόβο, και θανάτους…τα εμβόλια είναι άχρηστα, το αποτέλεσμα του ιού είναι να φράξει η στεφανιαία αρτηρία
(κορωνοειδή ) και να επέλθει ο θάνατος…

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ο ιός θεραπεύεται ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ που χρησιμοποιούν για την καρδία, επίσης με ΚΙΝΙΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΡΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΙΝΟΑ, ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ  (1 ΠΟΤΗΡΙ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ  2 ποτήρια νερό, τα αναμιγνύουμε στο Μίξερ και τον χυμό τον πίνουμε, είναι πολύ πικρό αλλά θεραπεύει )  ένα κουτάλι 3 φορές την ημέρα.

Να τρώμε πολλά λεμόνια, πορτοκάλια, Γκρέιπ φρουτ…»

Ο συνεργάτης του ιστολογίου μας Γ. Βολουδάκης στον οποίο θέσαμε υπ΄όψιν το μήνυμα του γέροντος, με την ιδιότητά του Ερευνητού Βιολόγου μας έγραψε το κάτωθι σύντομο σημείωμα:

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

Κατ αρχάς με εξέπληξε η σαφήνεια και η ψυχραιμία του γέροντος.
Με λίγα λόγια είπε σχεδόν τα πάντα! Για την θεραπεία θα πρέπει πάντως να ζητήσουμε ιατρική αν όχι νοσοκομειακή περίθαλψη και αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...