ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΘΑΛΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Η κατάσταση που επικρατεί στα Ακριτικά μας νησιά λόγω της πολιτικής που ακολουθεί για τους πρόσφυγες και τους παράνομους
μετανάστες η κυβέρνηση και κατά το μάλλον ή ήττον συμπαρίσταται και η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει οδηγήσει σε επικίνδυνα αδιέξοδα.

Η κατασκευή επί πλέον κέντρων φιλοξενίας στα νησιά θα είχε νόημα μόνο αν η Ελληνική κυβέρνηση είχε σταματήσει τις ροές και επιζητούσε τόπο για την φιλοξενία προσφύγων και λαθρομεταναστών μέχρι να γίνει ταυτοποίηση και να αποφασιστεί ποιοι θα απελαθούν και ποιοι δικαιούνται άσυλο.

Όμως αυτό δεν έχει γίνει. Οι ροές συνεχίζονται με την «συνδρομή» διαφόρων ΜΚΟ και της FRONTEX.

Ποια είναι η μακροπρόθεσμη λύση που έχει η κυβέρνηση; Μόλις και οι καινούργιες κατασκευές γεμίσουν, αυτοί που συνεχίζουν να έρχονται πού θα πάνε;

Το βέβαιο είναι πως η μεταφορά των μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα, η οποία ήδη μαστίζεται από την εγκληματικότητα, δεν είναι λύση, ειδικά εφ’ όσον από εκεί δεν θα μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία .

Επομένως, η μόνη λύση είναι μία. Διακήρυξη προς την ΕΕ και όλους τους Διεθνείς οργανισμούς πως τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας κλείνουν, γιατί η χώρα μας αδυνατεί να βαστάξει αυτές τις ροές.

Τα θαλάσσια σύνορα να κλείσουν αμέσως με περιπολίες της Ελληνικής Ακτοφυλακής, όχι για να δείξουν στους μετανάστες τον δρόμο προς τα νησιά μας, αλλά για να τους επιστρέψουν στα ύδατα της Τουρκίας, η οποία θα είναι και υπεύθυνη για την διάσωση, αν οι μετανάστες διακινδυνέψουν να βυθίσουν τη βάρκα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...