Συγγενής Κ. Κατσίφα: ”Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να αυτοκτονήσει με δύο σφαίρες;”..!!

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν, πριν από λίγα 24ωρα, οι φήμες για φερόμενο πόρισμα των αλβανικών αρχών αναφορικά με τον θάνατο ομογενούς στην Αλβανία.
Ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2018, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αλβανικής αστυνομίας, στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες και πως η προσπάθεια για διαπραγματεύσεις, από πλευράς των αλβανικών αστυνομικών αρχών, δεν είχε αποτέλεσμα και δεν κατάφερε να τον συνετίσει.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν, ότι ο ίδιος τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, με δυο σφαίρες που βρέθηκαν μία στο κάτω μέρος του σαγονιού και μία στο στήθος.

«Ζητάμε δικαίωση, δεν υπάρχει πόρισμα, μας γκρέμισαν το εκκλησάκι προς τιμήν του»

Σε επικοινωνία του Sputnik με την οικογένεια, μας ενημέρωσε πως η εισαγγελία Αργυροκάστρου διέψευσε τα δημοσιεύματα και επισημαίνει πως πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις.

O γαμπρός του Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης σχολιάζει στο ίδιο μέσο:

«Επίσημη απόφαση δεν υπάρχει ακόμα. Τα αλβανικά ΜΜΕ σφυγμομετρούν την κοινή γνώμη, προετοιμάζοντας το έδαφος. Θέλουν να δουν τις αντιδράσεις πριν βγάλουν την επίσημη απόφαση».

Πριν από λίγο καιρό, μιλώντας στο Sputnik, ήταν ο πρώτος που είχε προβλέψει ότι θα αποδώσουν τον θάνατό του σε αυτοκτονία, όταν το πόρισμα δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα.

«Για αυτό το πόρισμα έχουν παραιτηθεί ήδη δύο εισαγγελείς. Ο πρώτος που παραιτήθηκε δεν διευκρίνισε τα αίτια, ούτε δέχθηκε να μας δει. Ο δεύτερος που παραιτήθηκε επικαλέστηκε λόγους υγείας».

Ο Βαγγέλης Σακελλαράκης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δέχθηκαν πιέσεις.

«Ένας λογικός άνθρωπος τι σκέφτεται εδώ και ένα χρόνο, μετά από δύο εισαγγελείς που παραιτήθηκαν δεν μπορούν να βγάλουν ένα πόρισμα; Τον σκότωσαν εξ επαφής. Όταν πήγαμε εμείς με τον ιατροδικαστή, μάλιστα, δεν τον αφήσαν ούτε να τον αγγίξει».

Και συνεχίζει.

«Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να αυτοκτονήσει με δύο σφαίρες στην καρδιά; Ακόμα και να κρατούσε το όπλο για να αυτοκτονήσει η λογική λέει ότι θα πυροβολούσε μια φορά, και όχι δύο».
Η επίσημη ανακοίνωση του πορίσματος αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα.

loading...