«ΒΟΜΒΕΣ» ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ:«ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!

ΟΙ ΡΩΣΟΙ «ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ» ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟ

Οργή έχει κυριεύσει πολλούς Ρώσους συμβούλους του Κρεμλίνου, από την πορεία των Τούρκων προς μια νέα Οθωμανική
αυτοκρατορία, την οποία υλοποιούν βέβαια οι τουρκικές ΕΔ, οι οποίες “απλώνονται σε Λιβύη και Συρία για τον σκοπό αυτόν.

Μέσα στα σχέδια αυτά η Τουρκία θέλει να εξισλαμίσει τα Βαλκάνια και να υφαρπάξει την Δυτική Θράκη.

Οι ίδιοι Ρώσοι ειδικοί θεωρούν επίσης, ότι ο Τούρκος πρόεδρος κινείται πλέον ως “φορτηγό με σπασμένα φρένα”, για να υλοποιήσει τα τρομερά σχέδια του, τα οποία θα γυρίσουν σίγουρα μπούμερανγκ εναντίον του.

Τα νέα από τη Συρία γίνονται όλο και πιο “καυτά” και οι δύο πλευρές τσακώνονται όλο και περισσότερο, ενώ ορισμένοι Ρώσοι ειδικοί ήδη μιλούν ανοιχτά για τη δυνατότητα ενός νέου πολέμου ( ουρκίας-Συρίας) με τον κίνδυνο να εμπλακεί σε αυτόν και η Ρωσία.

Σύμφωνα με τους Ρώσους ειδικούς Μιχαήλ Σιργιάεφ και Σεργκέι Πιλιέεφ, “o Τούρκος σουλτάνος ​​είναι πολύ απίθανο να σταματήσει εκεί. Πιθανότατα, θα προκύψουν και άλλα καυτά σημεία μετά την Συρία, ειδικά σε Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν και Αρμενία.

Στην πραγματικότητα, αυτό συνέβη ήδη στη Συρία και στη Λιβύη. Χάρη στους Τούρκους λομπίστες στη Μόσχα, η Ρωσία οδηγήθηκε σε μια πραγματική παγίδα.

Η υποεκτίμηση του παράγοντα του πολιτισμού, η έλλειψη κατανόησης της ουσίας των θρησκευτικών πεποιθήσεων των λαών, και η κακή γνώση των ρωσοτουρκικών πολέμων, οδήγησαν σε μια κρίση την ρωσική πολιτική έναντι της Τουρκίας.

Τι έχουμε τώρα κατά τους ίδιους:

1. Ο Ερντογάν πέταξε έξω την Ρωσία από τη Λιβύη, έχοντας συνεργαστεί η ίδια στην ίδια πλευρά με τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Ξοδεύτηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια εκεί και ο λαός πεινάει, ενώ η Ρωσία χάνει την παραγωγή πετρελαίου στην Λιβύη (Rosneft) και το σημαντικότερο, έχασε την ευκαιρία να αποκαταστήσει τις ρωσικές βάσεις σε Τρίπολη και Βεγγάζη.

2. Ο Ερντογάν είναι ένας από τους κύριους υποκινητές και ενορχηστρωτές της διάσπασης στην Ουκρανία. Βρίσκεται πίσω από το πιο ισχυρό χτύπημα στη ρωσική ενότητα, την Ορθόδοξη Εκκλησία και τον Ορθόδοξο κόσμο ως σύνολο.

3. Ο Ερντογάν είναι ένας από τους δημιουργούς πολλών ισλαμικών κινημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναγνωρίζονται ως τρομοκρατικές οργανώσεις στη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...