Διαταγές εκτελεί ο Μητσοτάκουλας και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα λέμε: Η χώρα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ μπροστά στα μάτια μας.

Η Ταξιαρχία SEEBRIG τα “ΜΑΤ” που ξυλοφορτώνουν Έλληνες.. Είμαστε υπό ΚΑΤΟΧΗ;

Όλοι οι Έλληνες μιλούν για την βία και την καταστολή που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα πολλοί μιλούν για αύξηση κρατικής βίας, με γεωμετρική πρόοδο κάτι που κάνει πολλούς να απορούν για το αν Έλληνες θα μπορούσαν να είναι τόσο βίαιοι κατά άλλων Ελλήνων.

Η απάντηση είναι απλή: Πολλοί απ’αυτούς ΔΕΝ είναι Έλληνες!!

Αυτος εδώ π.χ. ειναι ο Ρουμάνος διοικητής της ταξιαρχίας SEEBRIG των ματ. Υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα στο Πισοδερι και την αγριότητα που αντιμετώπισαν τους πατριώτες μας… Μιλάει ελληνικά και αλωνίζει και στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με καταγγελίες, τον εχουν δεί σε πληστειριασμους και κατασχέσεις σπιτιών! Η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται από Βουλγαρους, Ρουμάνους, Αλβανούς κλπ και εχουν το κέντρο τους 2 χλμ εξω από τον Τύρναβο…

Φυσικά απάντηση δεν πρόκειται να δοθεί από επίσημα χείλη, ωστόσο θέλουμε να αναδείξουμε τον ρόλο της SEEBRIG στην Ελλάδα και πιστεύουμε θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας. ΕΔΩ το επίσημο site της Ταξιαρχίας. ΕΔΩ πληροφορίες από το ΥΠ.ΑΜ της Αλβανίας.

Η πολυεθνική «Ειρηνευτική Δύναμη» Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης Ταξιαρχία SOUTH – EASTERN EUROPE BRIGADE (SEEBRIG) ιδρύθηκε το 1998. Στην Ταξιαρχία συμμετέχουν οι: Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Τουρκία. Το Στρατηγείο της SEEBRIG άρχισε να λειτουργεί το 1999 στη Φιλιππούπολη και από το 2003 μεταστάθμευσε στην Κωνστάτζα, το 2007 στην Κωνσταντινούπολη και από τον Ιούλη 2011 μεταστάθμευσε στον Τύρναβο όπου και θα παραμείνει έως το 2020. Η Ταξιαρχία έχει αναπτυχθεί μία φορά, όταν ανέλαβε τη Διοίκηση της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας στην Καμπούλ, για ένα εξάμηνο το 2006.

Ο ρόλος της SEEBRIG έχει αναδειχθεί αρκετές φορές από το τύπο που ανήκει στον, λεγόμενο, πατριωτικό χώρο αλλά και από το ΚΚΕ. Αξίζει να τονιστεί πως οι πρώτοι που ανέδειξαν τη SEEBRIG ήταν η «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως». Όπως γίνεται αντιληπτό μόνο όσα κόμματα έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δεν λένε κάτι. Στα υπ όψιν αυτό.

Διαταγές εκτελεί ο Μητσοτάκουλας και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα λέμε: Η χώρα ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ μπροστά στα μάτια μας. Περνάμε ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!! Τα καρακώλια ξανάρχισαν τα γνωστά τους… Για ρωτήστε τους… «Ξέρετε ελληνικά»; Αν τα μιλούν, τα μιλούν καλά ή έχουν καμμιά βαριά προφορά; Μυτιληνιοί και Χιώτες, μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι είναι Κ Α Ι Ρουμάνοι, Βούλγαροι, τουρκαλβαναριά (και αλβανά και original τουρκομόγγολα) και γυφτοσκοπιανοί. Πάλι την SEEBRIG (South Eastern Europe BRIGade) έβγαλαν… Η ταξιαρχία αυτή, δρα ΜΑΖΙ με δικά μας καρακώλια. Είναι ανάμικτες οι διμοιρίες.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο του λαθρομεταναστευτικού. Το κλίμα σε Χίο και Λέσβο είναι πολεμικό. Τα ξημερώματα αποβιβάστηκαν τα χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζες, εκσκαφείς, φορτηγά, καθώς επίσης και ένα βαρέου τύπου γερανοφόρο όχημα των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών.
Πολεμικό είναι το κλίμα σε Χίο και Λέσβο όπου αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα τα χωματουργικά μηχανήματα, όπως μπουλντόζες, εκσκαφείς, φορτηγά, καθώς επίσης και ένα βαρέου τύπου γερανοφόρο όχημα των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή των κλειστών δομών.
Με οδοφράγματα, μπλόκα από κορμούς δέντρων επιχειρούν οι κάτοικοι του Βροντάδου να αντισταθούν στην επέλαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που απέστειλε στη Χίο η κυβέρνηση προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις για τη δημιουργία νέας δομής.
Και στα δύο λιμάνια των δύο νησιών σημειώθηκαν επεισόδια με αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους έτσι ώστε τα μηχανήματα με το προσωπικό που τα χειρίζεται να κατευθυνθούν στις δύο περιοχές στις οποίες έχει αποφασιστεί να κατασκευαστούν οι κλειστές δομές.

Πάντως παρά το όσα συμβαίνουν …έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στη Χίο

loading...