Καρατζαφέρης-Αιχμές για το τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση το προσφυγικό

«Πρέπει να περάσουν το μήνυμα ότι δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα»
«Ομαδικές απελάσεις μεταναστών» προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως λύση για το μεταναστευτικό, αφήνοντας αιχμές κατά όσων έχουν αναλάβει επιτελικές θέσεις στο ζήτημα της ασφάλειας. «Αν ήμουν στη θέση του Μητσοτάκη θα είχα επιτάξει χωράφια, φέρι μπόουτ, θα έβαζα τους πάντες μέσα και θα τους άφηνα στο λιμάνι Λαττάκεια, χωρίς να με ενδιαφέρει τι είναι ο καθένας. Παράνομα ήρθες; Φύγε! Ας ερχόσουν κανονικά, για να πάρεις άσυλο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στην εκπομπή «Ραντάρ» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά του Β. Αιγαίου, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε: «Ήταν θέμα χρόνου. Ο κόσμος ενώθηκε κάτω από το περιφερειάρχη. Αυτός ο όχλος γίνεται ένας πειθαρχημένος στρατός, μια πολιτοφυλακή. Θα τα βρει δύσκολα η κυβέρνηση. Το άφησε να εξελιχθεί».

Χαρακτήρισε αδύναμη την κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, ενώ όπως είπε «Αλλοιώνεται ο πληθυσμός. Είναι περισσότεροι (σ.σ.: στα νησιά) οι μετανάστες από τους γηγενείς», ενώ κάνει έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να «επανεξετάσει» το ανθρώπινο δυναμικό που έχει εμπιστευτεί σε θέσεις – κλειδιά στη διαχείριση του ζητήματος.

«Είναι λίγοι αυτοί που είναι προς τη σωστή κατευθυνση. Φοβάμαι τα χειρότερα. Αυτό που γίνεται είναι πόλεμος και η Ελλάδα δεν πάει καλά οχυρωμένη», πρόσθεσε.

Επανέλαβε την πρότασή του για «ομαδικές απελάσεις», γιατί χωρίς αυτές «θα μας προτιμούν».
«Γιατί έρχονται εδώ; Λένε, πάμε σε αυτούς που είναι ξέφραγο αμπέλι», είπε.

Εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΜΚΟ, ζητώντας την κατάργησή τους: «Κουμάντο κάνουν οι ΜΚΟ που πρέπει να καταργηθούν όλες. Δεν χρειάζονται. Υπάρχειη κυβέρνηση. Αυτές έχουν το πάνω χέρι. Καλύτερα να τα έχεις καλά με μια ΜΚΟ παρά να τα έχεις καλά με την κυβέρνηση».

«Πρέπει να περάσουν το μήνυμα ότι δεν περνάνε καλά στην Ελλάδα. Εχει μείνει το μήνυμα Παυλόπουλου. Δεν αντέχουμε άλλο εμείς. Αυτό είναι ένας εχθρός, δεν τους αντιμετωπίζουν ως εν δυνάμει εχθρό», πρόσθεσε.

«Ποιος μου λέει ότι ο Σύρος φουκαράς δεν είναι κάποιος που έχουν στείλει υπηρεσίες της Τουρκίας; Είναι λίγο χύμα τα πράγματα. Ο Μητσοτάκης αποτυγχάνει σε αυτό. Διώξε όλους τους πιτσιρικάδες. Βάλε πείρα να λύσει το θέμα. Δεν μπορούν, φοβούνται. Εχει πέντε έξι ανθρώπους. Οι άλλοι δεν είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν έχουν μπαρούτι πάνω τους».

Μιλώντας για το ζήτημα της ασφάλειας αναφέρθηκε στον «φουκαρά» τον Χρυσοχοΐδη «που στο παρελθόν έχει φορέσει κάποια γαλόνια».

«Έχει εμπεδώσει ότι είναι πιο ισχυροί οι αναρχικοί από τους άλλους. Τι θα γινόταν αν 30 αστυνομικοί πλάκωναν έναν; Αναλώσιμο είδος είναι ο αστυνομικός. Το έχουν καταλαβει αυτό οι πιτσιρικάδες και κάνουν σόου».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην προανακριτική, μίλησε για «σκανδαλάρα». «Υπήρξε σκανδαλάρα. Απόδειξη δεν υπάρχει. Μόνο ενδείξες, σκόρπια πράγματα (…) Κυνηγάμε τον Παπαγγελόπουλο και δεν ψάχνουμε να δούμε τι συνέβη. Ψάχνουμε μόνο τον Παπαγγελόπουλου που πήρε ένα ή δύο τηλέφωνα την κυρία τάδε. Ένα καραμπινάτο σκάνδαλο θα μείνει στο κενό».

loading...