ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ! Η ΕΛΑΣΥΝ στέλνει στον εισαγγελέα τους προδότες της Θράκης

To Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στην Προύσα της Τουρκίας, οι γνωστοί προκλητικοί και μειοδότες τουρκόφρονες Δήμαρχοι Αρριανών Ρντβάν Αχμετ και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συμμετείχαν ξεδιάντροπα και χωρίς καμία συνέπεια σε ακόμα μια εκδήλωση αλυτρωτικού σωματείου που αγωνίζεται για «Ανεξάρτητη Θράκη», ανάμεσα σε τούρκικες σημαίες και- κυρίως- σε σημαίες που παρουσιάζουν κομμάτι της πατρίδας μας, της Θράκης, ως ανεξάρτητο.

Αυτή η καθαρά προδοτική ενέργεια, που ονομάζεται ποινικά «Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας», τιμωρείται με ισόβια ή κάθειρξη τουλάχιστον 10 ετών και ακολουθείται από άλλες δευτερεύουσας απαξίας πράξεις, λόγω της ιδιότητας των τύπων αυτών ως οργάνων του ελληνικού Κράτους.

Η ΕΛΑΣΥΝ, όπως έχει κάνει από την αρχή της σύντομης παρουσίας της στα πολιτικά πράγματα, θα καταμηνύσει τους μειοδότες ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δίνοντας στην πράξη τους την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα.

Ήδη σήμερα, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Γ. Λαγός κατέθεσε σχετική γραπτή ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, από όπου και αν προέρχονται να συνυπογράψουν το κείμενο της Μηνυτήριας Αναφοράς που θα κατατεθεί ώστε να δοθεί ένα αδιαμφισβήτητο μήνυμα σε όλους – αλλά και στη Δικαιοσύνη- ότι επιτέλους πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που απορρέουν από τον νόμο, για όσους παραβαίνουν ευθέως και με προκλητικό τρόπο τον νόμο.

Τέλος τα λόγια. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας. Και οι πράξεις μας μιλάνε για εμάς περισσότερο από τον καθένα.

Δηλώστε πιο κάτω τα στοιχεία σας (τα οποία ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν) αλλά θα προστεθούν στη μήνυση σε χρόνο που θα γνωστοποιηθεί.
Δηλώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ

Ακολουθεί η ερώτηση που έκανε ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ στο ευρωκοινοβούλιο
Προώθηση της “Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” από την Άγκυρα

Υπηρετώντας πιστά το σχέδιο αποσταθεροποίησης στην Θράκη, η Άγκυρα προέβη σε μία ακόμη πρόκληση, αφού το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, παρουσία μειονοτικών Μουσουλμάνων δημάρχων της Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε στην Προύσα της Τουρκίας η ετήσια γενική συνέλευση του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD). Οι τουρκόφρονες δήμαρχοι Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, συμμετείχαν εν γνώσει τους σε εκδήλωση αλυτρωτικού σωματείου το οποίο αγωνίζεται για Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη, σε έναν χώρο γεμάτο με σημαίες της Τουρκίας και της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Είναι , δε, γνωστό τοις πάσι ότι οι εν λόγω δήμαρχοι διατηρούν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και με ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις της Τουρκίας, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να ενθαρρύνουν τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας ως προς την Θράκη.

Ερωτάται η Επιτροπή:
Σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την ανάσχεση της τουρκικής προκλητικότητας και την προστασία της αδιαπραγμάτευτης εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας στην Θράκη;
Πόσες παραβιάσεις διεθνούς δικαίου και διεθνών συνθηκών πρέπει να διαπράξει η Τουρκία ώστε να παύσουν οριστικά οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις;

loading...