Η αποσυμφόρηση των νησιών θα είναι το τέλος ολόκληρης της Ελλάδας


Η υποτιθέμενη λύση της αποσυμφόρησης για τα νησιά θα δεσμεύσει στην ηπειρωτική Ελλάδα τους πρόσφυγες μετατρέποντας τους σε μόνιμους κάτοικους. Όλη η αλήθεια για το έγκλημα που θέλουν να συντελέσουν εις βάρος μας πράττοντας τα αντίθετα της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Τουρκία.

Η σύμβαση που έχει υπογράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση με την Τουρκία είναι ξεκάθαρη πάνω στο θέμα της επιστροφής των προσφύγων. Η εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής κομισιόν Νατάσα Μπερτό προειδοποίησε ξεκάθαρα πως δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πρόσφυγες τους οποίους μεταφέραμε στην ενδοχώρα. Ποιον εξυπηρετούν λοιπόν οι κυβερνώντες που δεν τηρούν τη συμφωνία και μας οδηγούν δια της “αποσυμφόρησης” στη μεγαλύτερη και ταχύτατη πληθυσμιακή αλλοίωση;

Επίσης το παραμύθι πως από την ενδοχώρα οι πρόσφυγες θα φύγουν για άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να τελειώνει. Ο ΟΗΕ βρήκε τη λύση για τις εσωτερικές μετακινήσεις σε χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η λύση λοιπόν δεν είναι άλλη παρά οικονομική. Οι πιστωτικές κάρτες με τις οποίες γίνονται οι αναλήψεις των επιδομάτων λειτουργούν μόνο σε ΑΤΜ της χώρας που τους τις χορήγησαν. Καιρός να δούμε την αλήθεια κατάματα. Δεν θα απελαθεί κανένας από όσους μεταφέρουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :