ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!!!

Κόλαφος! Στο επίσημο site του ΕΛΛΑΔΑ 2021 οι θέσεις περί περιθωριακής ελίτ

Απίστευτη και συνάμα εθνικά απαράδεκτη η άποψη που εκφράζει ο καθηγητής Κώστας Κωστής , μέλος της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο Κώστας Κωστής είναι Καθηγητής Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιλέχθηκε να είναι ένα από τα μέλη της Επιτροπής για την ΕΛΛΑΔΑ 2021.

Όμως ο καθηγητής έχει εκφράσει μέσα από τα συγγραφικά του έργα και συνεντεύξεις του, που φιλοξενούνται στο επίσημο site του ΕΛΛΑΔΑ 2021, απόψεις που δεν συνάδουν ούτε με την Εθνική Παλιγγενεσία, ούτε με την Εθνική Ιστορική Μνήμη. Θέσεις που διαστρεβλώνουν και παραχαράσσουν γεγονότα και νοήματα. Μέσα από τις θέσεις του επιχειρεί να ευνουχήσει το πραγματικό νόημα αλλά και τα γεγονότα που οδήγησαν στον ξεσηκωμό των Ελλήνων απέναντι σε μια στυγερή και αιματοβαμένη σκλαβιά τεσσάρων αιώνων.

Η έκφραση του ότι η «Επανάσταση του 1821 ήταν πρωτοβουλία μιας περιθωριακής ελίτ» , προσβάλει και χαλκεύει την Ιστορία του Έθνους και δίνει επιχειρήματα στην διεθνιστική λαίλαπα που δεν αναγνωρίζει καμιά Οθωμανική κατοχή , δεν αναγνωρίζει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

«Δεν ήταν μια παλλαϊκή εξέγερση»,αναφέρει ο Κ.Κωστής, θέλοντας να δείξει ότι οι «κυρίαρχες ελίτ» είχαν βολευτεί και αντιδρούσαν στην ιδέα της εξέγερσης και δεν συμμετείχαν στην Επανάσταση. Μόνο που κύριε καθηγητά, οι κυρίαρχες διαβρωμένες ελίτ δεν ορίζουν την παλλαϊκότητα μιας κοινωνικής αντίδρασης αλλά το εύρος της συμμετοχής , το οποίο ήταν καθολικό στις τάξεις των Ελλήνων σε Πελοπόννησο , Στερεά Ελλάδα και νησιά.


Κ. Κωστής: Ηγετική προσωπικότητα ο Κώστας Σημίτης

Ο καθηγητής Κ. Κωστής αντιγράφοντας άλλους συστημικούς νεοέλληνες , όπως η Ρεπούση , ο Τατσόπουλος προσπαθεί εντέχνως να μειώσει την καθολικότητα της εξέγερσης και να την ψαλιδίσει. Ακολουθεί το γνωστό δόγμα της στρογγυλοποίησης και την άμβλυσης της ιστορίας , που πατρονάρει μια διεφθαρμένη συνειδησιακά συστημική ελίτ, πολιτική και οικονομική , αυτή που ονειρεύεται την συνδιαχείρηση του Αιγαίου με τον Ερντογάν και την συρρίκνωση του Ελληνισμού.

Μια σύγχρονη παρασιτική ελίτ, χωρίς εθνικά προτάγματα και πλήρως υποταγμένη στα κελεύσματα όλων εκείνων των διεθνών παραγόντων , που επιθυμούν η Ελλάδα να είναι μια υπάκουη αποικία των Βαλκανίων.

Άλλωστε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο lifo κατατάσσει στους ηγέτες της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας τον αρχιερέα της διαπλοκής , τον Κώστα Σημίτη του οποίου τα κορυφαία στελέχη του σαπίζουν στις φυλακές του Κορυδαλλού. Τον τοποθετεί δίπλα στους Τρικούπη , Ελευθέριο Βενιζέλο, Καραμανλή.

Δικαιούται ο κάθε Κωστής , ως πολίτης να εκφράζει την δική του γνώμη, όποια και αν είναι αυτή. Δεν δικαιούται όμως να συμμετέχει ένα τέτοιο πρόσωπο σε μια Επιτροπή που υποτίθεται ότι συστάθηκε για να αναδείξει το μεγαλείο της Ελληνικής Επανάστασης, να τιμήσει τους ήρωες της, να εμπνεύσει τον Ελληνισμό στο πέρασμα ενός νέου αιώνα. Ούτε μπορεί στο επίσημο site του ΕΛΛΑΔΑ 2021 να φιλοξενούνται τέτοιες ανθελληνικές τοποθετήσεις. Έτσι θα εορτάσουμε την κορυφαία στιγμή του Ελληνικού Έθνους; Ως περιθωριακοί Έλληνες;

loading...