Η Τουρκία είναι ισχυρότερη αλλά δεν μας επιτέθηκε ακόμα, για ένα και μόνο λόγο (Βίντεο)

Η Τουρκία είναι μια σύγχρονη χώρα με πανίσχυρη αμυντική βιομηχανία.
Ελικοπτεροφόρο, αεροπλανοφόρο, μαχητικό αεροσκάφος, ελικόπτερο, άρμα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, drones και sonar, είναι λίγα από τα επιτεύγματα που πέτυχαν ή που θα πετύχουν το επόμενο διάστημα, οι Τούρκοι.

Όταν βλέπει κανείς αυτά τα στοιχεία, ίσως νιώθει απογοητευμένος γιατί η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει αυτό που κάνει η γειτονική χώρα. Είναι αξιοπερίεργο το γεγονός της απροθυμίας της Τουρκίας να μας επιτεθεί κατά μέτωπο.

Συρία και Λιβύη, προβληματίζουν την Άγκυρα. Αν δεν ξεκαθαρίσει εκεί το τοπίο, δεν μπορεί να ανοίξει και τρίτο μέτωπο με την Ελλάδα. Είναι θέμα κοινής λογικής και όχι μόνο. Οι Τούρκοι έχουν ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης. Γνωρίζουν ότι η Ελλάδα έχει οργανωμένη Άμυνα και έτσι δεν ρισκάρουν να μας επιτεθούν άμεσα.

Δεν κρύβουν τους φόβους τους για την ελληνική αεράμυνα οι Τούρκοι. Πριν από μερικούς μήνες, ο τηλεοπτικός σταθμός Open, είχε φιλοξενήσει ένα ρεπορτάζ που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον:

Οι Τούρκοι θεωρούν ικανή την ελληνική αεράμυνα. Δεν πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς όμως, καθώς οι Τούρκοι ετοιμάζουν εδώ και χρόνια την επίθεση τους, η οποία ξεκίνησε το 2015 με τις μεταναστευτικές ροές.

Είναι γνωστό, ότι οι μετανάστες έρχονται μέσω της Τουρκίας. Άγνωστο πόσοι σαμποτέρ πέρασαν μέσα στην χώρα και πόσοι από αυτούς μπορεί να κρύβουν κάπου οπλισμό.

Με λίγα λόγια: Αν οι γείτονες έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους μετανάστες να εξεγερθούν, θα το κάνουν. Η ελληνική Άμυνα μπορεί να πέσει, χωρίς να πατήσει επίσημα τουρκική μπότα στην Ελλάδα.

Ίσως μοιάζει υπερβολικό το σενάριο, αλλά είναι;

Εχθές στην Μόρια (χωριό στην Λέσβο, όπου υπάρχει Δομή Φιλοξενίας Μεταναστών) εξεγέρθηκαν οι μετανάστες, με αποτέλεσμα να κοντέψει να καεί η ΔΕΗ, διαδηλώτρια να μην καταφέρνει να κλέψει όπλο αστυνομικού στο παρά πέντε και σπίτι να παραδίδεται στις φλόγες.

Ας σκεφτούμε το δύσκολο σενάριο: Οι Τούρκοι δίνουν εντολή στους σαμποτέρ-μετανάστες, να επιτεθούν στον ΟΤΕ (τηλεπικοινωνίες), σε στρατόπεδα, στην ΔΕΗ (ενέργεια) , στα υπουργεία και φυσικά στους ίδιους τους πολίτες (αυτό συμβαίνει ήδη) και ταυτόχρονα ξεκινάνε πόλεμο με την Ελλάδα.

Αυτό το σενάριο, θα πρέπει να προβληματίσει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

https://www.el.gr/

loading...