ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΝ ΑΓΑΠΑ
Tο όνομα Γιωργάκης έχει μια πολύ πικρή γεύση από την εποχή του όβριου Γιωργάκη Τζέφρυ Μινέικο, του ελεεινού οικονομικού ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ και πράκτορα ξένων μυστικών κέντρων. Σήμερα το Μάθημα έχει ένα άλλο Γιωργάκη, έναν Γενίτσαρο όνομα και πράγμα. Θα δούμε πως ακριβώς αυτό το αδηφάγο ατιμωτικό σύστημα ξεφτιλήζει την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης με τον πιο αηδιαστικό και ύπουλο τρόπο. Το σύστημα λειτουργεί επειδή έχει χιλιάδες Δούρειους Ίππους, ικανούς να ξεπουλήσουν την ίδια τους την μάνα. Την Ελλάς! Η χώρα είναι γεμάτη και γι αυτό οι εξουσίες πατριώτες είναι όλες πουλημένες στο Μαμωνά ή Μαυρωτά του πρώην Ποταμιού και τώρα Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Στην πιο προδομένη χώρα στον πλανήτη από τα πολιτικά όρκ, σήμερα θα αναλύσουμε τις φυσιογνωμίες γενιτσάρων που υπογράφουνν τα πάντα εναντίων του ίδιου του λαού τους με σαν όφελος τους οβολούς. Μιλάμε για πολλούς οβολούς και αμέτρητα αργύρια για υπογραφές εναντίον της Ελληνικής Ιστορίας 3000 ετών.

Ποιοι ήταν οι γενίτσαροι; Η λέξη γενίτσαρος προέρχεται από τα τουρκικά και σημαίνει στρατιώτης. Στρατιώτης ενός δολοφονικού συστήματος.

Ήταν οι στρατιώτες του τουρκικού πεζικού, που ανήκε σε σώμα που το αποτελούσαν χριστιανοί εξισλαμισμένοι (συνήθως διά της βίας) σε μικρή ηλικία. Η επίθεση γενιτσάρων ήταν φοβερή διότι, αδελφος σκότωνε αδελφό.
Μεταφορικά η έννοια, και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, θυμίζει, ότι γενίτσαρος είναι κάποιος που συμπεριφέρεται και ενεργεί με φανατισμό, βία, μισαλλοδοξία και αντεκδίκηση!!!


Από το Ποτάμι αυτός εδώ ο γενίτσαρος μεταπήδησε, μετά από παραίτηση που υπέβαλε (Γιώργος Μαυρωτάς) από αντιπρόεδρος του κόμματος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.


153 θα ψηφίσουν το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ -Και το Ποτάμι


Πηγή: iefimerida.grhttps://www.iefimerida.gr/news/477389/153-tha-psifisoyn-protokollo-entaxis-ton-skopion-sto-nato-kai-potami

Τι είχε δηλώσει Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ :

«Θεωρούμε και θα το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες ότι η Συμφωνία είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης με περισσότερα θετικά στοιχεία και γι αυτό την στηρίζουμε, προκειμένου να αλλάξουμε το ντε φάκτο δεδομένο με το μονοπώλιο της χρήσης του όρου Μακεδονία» είπε αρχικά υπενθυμίζοντας την αρχική στάση του Ποταμιού για να προσθέσει όμως στην συνέχεια: «Το πιο αρνητικό κομμάτι είναι η εργαλειοποίηση της Συμφωνίας που έγινε στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό. Χάθηκαν τα επιχειρήματα μέσα σε αναθέματα. Χάθηκε ο διάλογος μεσα στο μπούλινγκ».

Κάτι τέτοιους το αδηφάγο σύστημα, τους έχει υπόψη του από μικρή ηλικία, υψιλή διάκριση και σε συντονισμένη εκπαίδευση Γενιτσάρου. Πρώτα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 4 φορές διακρίσεις στο Πόλο, αργότερα πολιτικός κομπάρσος στο Ποτάμι, υπογράφει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Πολλά τα λεφτά και τα αξιώματα, ο ελληνικός λαός και η ιστορία του 3000 και βάλε ετών, μπροστά στα χιλιάρικα είναι χρήσιμος μόνο για τους εθνικιστές και όχι για τους γενιτσάρους. Ο γενίτσαρος διψάει για δόξα, αξιώματα και χρήμα.


Το περασμένο καλοκαίρι ο όβριος πράκτορας ΚΑΡΜΑ-κουλης, τον περνάει στο επόμενο πόστο για να τον τιμήσουν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ 3000 ετών ελληνικής ιστορίας με την θεσούλα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού!!!

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ…

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :