Φώτης Ντούλος: Αυτό είναι το σημείωμα αυτοκτονίας του

Στη δημοσιότητα δόθηκε το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε πίσω του ο Φώτης Ντούλος.

Ήταν γραμμένο σε μια κόλλα χαρτί με μπλε στυλό και σε αυτό αναγράφεται η ημερομηνία 28/01/2020, την ημέρα δηλαδή που ο Φώτης Ντούλος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο Φώτης Ντούλος κατηγορούνταν για την δολοφονία της συζύγου του Τζένιφερ, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά ηλικίας 8 έως 13 ετών. Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Στο σημείωμά του αναφέρθηκε στην Τζένιφερ Ντούλος μόνο για να σημειώσει ξανά ότι ούτε αυτός, ούτε οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η πρώην ερωμένη του Μισέλ Τροκόνις και ο δικηγόρος Κεντ Μαχίνι έχουν κάποια σχέση με την «εξαφάνισή» της.

Για τα πέντε παιδιά του, τρεις γιοι και δυο κόρες, που τώρα ζουν με την μητέρα της Τζένιφερ ο Φώτης Ντούλος έγραψε: «Παρακαλώ ενημερώστε τα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για εκείνα αλλά δυστυχώς όλοι έχουμε τα όριά μας».

“Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στήριξαν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Πάνω από όλους την Άννα Κάρι. Λυπάμαι που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα τον αγώνα”, καταλήγει το σημείωμα, το οποίο υπογράφει ως “Φώτης”.

Ο Φώτης Ντούλος βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, με την Άννα Κάρι να έχει πληρώσει μέρος της εγγύησης των 6 εκατ. δολαρίων.
Η εξαφάνιση και οι κατηγορίες για δολοφονία

Η Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019, από το σπίτι της σε ένα εύπορο προάστιο του Κονέκτικατ λίγη ώρα αφού είχε αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, και θεωρείται πλέον νεκρή. Απαγγέλλονται κατηγορίες εναντίον του Φώτη Ντούλος, τις οποίες όμως ο ίδιος ποτέ δεν αποδέχεται. Το πτώμα της Τζένιφερ Ντούλος δεν έχει βρεθεί.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Φώτης Ντούλος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. Πως της επιτέθηκε στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία, με το αυτοκίνητό της, το πτώμα της. Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο όχι πολύ μακριά από το σπίτι τους.
Ο τραγικός επίλογος

Λίγες ώρες πριν οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια ο Φώτης Ντούλος, το παιδί με το μόνιμο χαμόγελο όπως έλεγαν οι συμμαθητές του στο Κολλέγιο, βρίσκεται αναίσθητος στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου για να πεθάνει από τις αναθυμιάσεις. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο Jacobi Medical Center στο Μπρονξ, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο δικηγόρος του Νορμ Πάτις. Όπως ανακοίνωσε, ο Φώτης Ντούλος έφυγε από τη ζωή στις 17:32. «Ο Φώτης Ντούλος δικάστηκε και καταδικάστηκε στο δικαστήριο της κοινής γνώμης», είπε ο Πάτις, σημειώνοντας πως «είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε ότι δεν σκότωσε τη Τζένιφερ».

Σύμφωνα με τους New York Times, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Έλληνα ομογενή σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο ο Φώτης Ντούλος επαναλάμβανε πως δεν ήταν ένοχος για το φόνο της γυναίκας του. Φέρεται μάλιστα να είχε γράψει πως οι δικηγόροι του είχαν αποδείξεις για την αθωότητά του.

Ο Ντούλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί για την δολοφονία της γυναίκας του και να ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Τον βρήκαν οι αστυνομικοί όταν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του με αναμμένη την μηχανή και αναίσθητο από τις αναθυμιάσεις.

loading...